Review score
8.1 Based on 10 reviews
Service
Quality
Atmosphere
10 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Nicolas
Nicolas recommends this restaurant for: Couples, Groups, Gastronomy, Price/quality

Super ervaring

Heerlijk eten. De bediening was vlot en zeer professioneel. Jammer dat hier geadverteerd staat dat men American Express als betaalmiddel aanvaardt, terwijl dit NIET het geval is.

André

Lekker aan de Leie

Een uitgelezen terras dat de wandelaars onweerstaanbaar uitnodigt vanaf de eerste lentedag tot de late herfst, een steeds uiterst vriendelijk onthaal en bovenal een uitstekende kaart, niet al te uitgebreid maar gebaseerd op verse (streek)producten. Nergens krijg je een betere côte à l’os op je bord en de huiswijnen zijn qua prijs/kwaliteit altijd een aanrader!

Noël

Geroosterde hoevekip

gisteren met vrienden geroosterde hoevekip gegeten na een voorgerecht dat voortreffelijk was De hoevekip echter was gewoon gepekeld , of de zoutemmer erover uitgegoten per ongeluk ? Ik smaakte enkel zout !!!

Daan

Absoluut aanradertje

Samen met onze buren bezocht. En wat hebben we genoten. Van voorgerecht tot dessert werden we verwend door de op en top bediening. Voor de eerste keer in mijn leven als voorgerecht een halve kreeft gegeten .... man man man . Echt om je duimen en wijsvingers bij af te likken. De prijzen zijn niet te hoog als je de kwaliteit van hun eten in acht neemt. We hebben echt genoten. Bedankt Jullie zien ons zeker nog es terug ...

Barbara

Het eten was heel lekker en verzorgd maar redel...

Het eten was heel lekker en verzorgd maar redelijk prijzig. 26 € voor filet mignon is genoeg betaald. Maar dit is nog niets in vergelijking met het aperitief, dit is echt schandalig duur in dit restaurant. 10 € voor een gin tonic,8,5 voor een campari is er toch echt wel over.

placeholder
dominique

Heerlijke kreeftgerechten.Uiterst vriendelijke...

Heerlijke kreeftgerechten.Uiterst vriendelijke bediening!

JANINE

verzord, fijn, uitstekende wijn en de lunch...

verzord, fijn, uitstekende wijn en de lunch is meer dan zijn geld waard ! laat het maar snel lente worden dat we daar buiten kunnen genieten !

Roni

Op basis van een tiental bezoeken ,met allerhan...

Op basis van een tiental bezoeken ,met allerhande vrienden,moet iedereen zeggen dat we een dergelijk etablissement,met de mogelijkheden van café ,snack tot gastronomisch restaurant, wat niet simpel is, een zaak zoals de Ouwe Hoeve hebben we lang gemist En vergeten we de feestzaal niet waar het met oudejaar prachtig feesten was. nog veel succes.Roni Ringoir

Willem

Leuke tent voor na het werk een pintje op te...

Leuke tent voor na het werk een pintje op te doen, maar is ook uitstekend voor een heerlijk diner. Het is niet erg aan de goedkope kant maar je zal er met volle teugen van genieten!!!! Groetjes van Willempie ;-)

Gilbert

Sfeervol interieur, maar meubels in het salon...

Sfeervol interieur, maar meubels in het salon toe aan vervanging. Vlotte bediening en mooie presentatie van de gerechten.De 'gepaste wijnen' die bij de gerechten werden opgediend waren smaakvol en echt lekker. Met aperitief en koffie erna zit je echter vlug rond de 90 euro wat niet echt goedkoop meer is.

All reviews of this restaurant