Budget
€€
Closing days
open 7 on 7 from 11 till 00.30
Contact
Show phone number Email Website
About this restaurant
Beautyfull restaurant in the most beautifull village off Flanders
View all restaurant details
Review score
8.2 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere
11 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Arnold
Reviewed on: 18/08/2018
Arnold recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Een vergeten groente met brio terug op de kaart...

In tegenstelling tot Frankrijk is het moeilijk bij ons een restaurant te vinden dat de klassieke bereiding van de artisjok op zijn kaart heeft staan.De chef van d'Ouwe Hoeve heeft van deze lekkernij een verfijnde en zeer smaakvolle versie gemaakt die zowel als voorgerecht of als "food to share" bij het aperitief kan geserveerd worden. Een echte aanrader!

placeholder
Nicolas
Reviewed on: 24/06/2018
Nicolas recommends this restaurant for: Couples, Groups, Gastronomy, Price/quality

Super ervaring

Heerlijk eten. De bediening was vlot en zeer professioneel. Jammer dat hier geadverteerd staat dat men American Express als betaalmiddel aanvaardt, terwijl dit NIET het geval is.

André
Reviewed on: unknown

Lekker aan de Leie

Een uitgelezen terras dat de wandelaars onweerstaanbaar uitnodigt vanaf de eerste lentedag tot de late herfst, een steeds uiterst vriendelijk onthaal en bovenal een uitstekende kaart, niet al te uitgebreid maar gebaseerd op verse (streek)producten. Nergens krijg je een betere côte à l’os op je bord en de huiswijnen zijn qua prijs/kwaliteit altijd een aanrader!

Noël
Reviewed on: unknown

Geroosterde hoevekip

gisteren met vrienden geroosterde hoevekip gegeten na een voorgerecht dat voortreffelijk was De hoevekip echter was gewoon gepekeld , of de zoutemmer erover uitgegoten per ongeluk ? Ik smaakte enkel zout !!!

Daan
Reviewed on: unknown

Absoluut aanradertje

Samen met onze buren bezocht. En wat hebben we genoten. Van voorgerecht tot dessert werden we verwend door de op en top bediening. Voor de eerste keer in mijn leven als voorgerecht een halve kreeft gegeten .... man man man . Echt om je duimen en wijsvingers bij af te likken. De prijzen zijn niet te hoog als je de kwaliteit van hun eten in acht neemt. We hebben echt genoten. Bedankt Jullie zien ons zeker nog es terug ...

Barbara
Reviewed on: unknown

Het eten was heel lekker en verzorgd maar redel...

Het eten was heel lekker en verzorgd maar redelijk prijzig. 26 € voor filet mignon is genoeg betaald. Maar dit is nog niets in vergelijking met het aperitief, dit is echt schandalig duur in dit restaurant. 10 € voor een gin tonic,8,5 voor een campari is er toch echt wel over.

placeholder
dominique
Reviewed on: unknown

Heerlijke kreeftgerechten.Uiterst vriendelijke...

Heerlijke kreeftgerechten.Uiterst vriendelijke bediening!

JANINE
Reviewed on: unknown

verzord, fijn, uitstekende wijn en de lunch...

verzord, fijn, uitstekende wijn en de lunch is meer dan zijn geld waard ! laat het maar snel lente worden dat we daar buiten kunnen genieten !

Roni
Reviewed on: unknown

Op basis van een tiental bezoeken ,met allerhan...

Op basis van een tiental bezoeken ,met allerhande vrienden,moet iedereen zeggen dat we een dergelijk etablissement,met de mogelijkheden van café ,snack tot gastronomisch restaurant, wat niet simpel is, een zaak zoals de Ouwe Hoeve hebben we lang gemist En vergeten we de feestzaal niet waar het met oudejaar prachtig feesten was. nog veel succes.Roni Ringoir

Willem
Reviewed on: unknown

Leuke tent voor na het werk een pintje op te...

Leuke tent voor na het werk een pintje op te doen, maar is ook uitstekend voor een heerlijk diner. Het is niet erg aan de goedkope kant maar je zal er met volle teugen van genieten!!!! Groetjes van Willempie ;-)

All reviews of this restaurant