Reviews for 't Korennaer

12 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
12 reviews
date score
Ludo
Reviewed on: unknown
Ludo recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Lekker en in balans

Voor het eerst in 't Korennaer maar zeker niet voor het laatst. Goed uitgebalanceerd fijnproeversmenu, aanpasbaar voor de kleine en iets grotere honger. Alle gerechtjes zijn super lekker en worden mooi gedresseerd. Het 'chefgerechtje' was subliem. Perfecte bijhorende wijnkeuze uit verrassende, lees minder gekende wijngebieden. Maar daarom niet minder lekker! Prijs/kwaliteit zeker in balans. Chef is uitermate vriendelijk en gemotiveerd en speelt zeer kort op de bal. Foutje in de service werd door hem perfect opgevangen. Hier komen wij zeker nog terug!

Dirk
Reviewed on: unknown
Dirk recommends this restaurant for: Gastronomy

top !

topzaak gerunt door mensen die perfect aanvoelen hoe ze met klanten moeten omgaan , niet goedkoop maar meer dan zijn geld waard !! het wijnarrangement is zeker aan te bevelen , aan de ganse ploeg , merci , merci , merci .

placeholder
Willy
Reviewed on: unknown
Willy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Schitterende culinaire reis

de chef is absoluut de vermelding 16 in de Gault Millaut gids waard. Naar mijn gevoel zelfs meer. Wat me uitermate aangenaam verraste was dat er bij vermelding van 1 diabetesgast, zonder inboeten op de kwaliteit van de culinaire excursie een aangepast dessert werd geserveerd en dan bedoel ik niet het klassieke kaasbordje maar wel vers fruit in een aangepaste bereiding. Zeker een aanrader voor een volgend bezoek.

Moens
Reviewed on: unknown

Sublieme smaken topbediening...

Sublieme smaken topbediening

Edwin
Reviewed on: unknown

Je kunt hier goed en gezellig eten, maar de...

Je kunt hier goed en gezellig eten, maar de kaart en het interieur is de laatste tien jaar niet veel gewijzigd. SPIJTIG want ik denk dat deze kok en zijn team veel meer in hun mars hebben.

placeholder
Geert
Reviewed on: unknown

Gisteren, donderdagavond dit restaurant bezocht...

Gisteren, donderdagavond dit restaurant bezocht ter gelegenheid van de restaurantweek. Parkeerplaats genoeg op het nabijgelegen kerkplein. Ontvangen en direkt naar tafel begeleid. We waren de eerste klanten, nadien zou blijken dat de zaak goed vol liep. Open keuken, enkel gescheiden door een vitrineglas. Na een huisaperitief werden de amuses ruim laat geserveerd. Doch de smaak, finesse en presentatie maakten alles goed ! De chef bleef op dat moment zijn team goed aansporen om alles op tijd de zaal in te krijgen. Soms werkte dat storend, maar eens de keukendeur gesloten werd was ook dat euvel verholpen. De vrouw des huizes zorgde ervoor dat de zaal niks tekort kwam ondanks enkele zeer jonge medewerkers die wel eens 'speels' kunnen overkomen. We kunnen kort zijn, het voorgerecht - hoofdgerecht - en dessert werden, met de juiste intervaltijd, met smaak gepresenteerd. Uitleg van chef Edwin bij het voorgerecht, en de mooie combinatie van smaken maakten dit avondje speciaal. Aangepaste wijnen ok, Cotes du Rhone perfect op smaak. Bij de koffie genoten van heerlijke Calvados XO, lang geleden gedronken bij La Paix in Brussel wat ik maandelijks bezoek. Restaurant 'T KORENNAER zal ik zeker terug met een bezoekje vereren. De 2 koksmutsen 'G en 15/20 zijn zeker niet gestolen.

Isabella
Reviewed on: unknown

Eén van de meest fantastische restaurants van...

Eén van de meest fantastische restaurants van de afgelopen jaren. Ik was erbij van in het begin, klein en gezellig en nu groter en nog gezelliger. Volhouden zo.

placeholder
An
Reviewed on: unknown

klassiek ingericht restaurant. tafeltjes niet...

klassiek ingericht restaurant. tafeltjes niet te dicht bij elkaar zodat je genoeg privacy hebt. op de service valt niets aan te merken. het eten is van zeer goede kwaliteit, verfijnd. duidelijk iemand met ervaring in de keuken, hoewel het misschien net iets te gesofisticeerd was. parmezanijs gaat me net iets te ver bij asperges en zalm. parmezanschilfers hadden me meer kunnen bekoren. jammer dat er ook niet werd gevraagd hoe het vlees gebakken moest zijn. de lamskoteletjes waren wel erg saignant en dat viel niet bij iedereen in de smaak. het kaasbord als dessert met aangepaste wijn was dan weer een echte voltreffer. de moeite waard om eens te proberen

Ann
Reviewed on: unknown

SUBLIEM ... meer valt er niet over te zeggen...

SUBLIEM ... meer valt er niet over te zeggen ... Het is wel niet goedkoop ... maar de moeite waard ... meer dan de moeite waard !

bert
Reviewed on: unknown

We zaten aan de tafel met zicht op de keuken....

We zaten aan de tafel met zicht op de keuken. Dat zorgde ook voor een apart sfeertje ...de chef is een vriendelijke, attente man die naar mijn gevoel de zaak helemaal draagt. Het eten was heel lekker, echt prijs/kwaliteit dik in orde. Een van mijn betere eetervaringen. Lekkere wijn die ze rijkelijk laten vloeien. Zeker en vast een topper en een aanrader!

date score