Reviews for 't Korennaer

12 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
12 reviews
date score
Erwin
Reviewed on: unknown

Op een zondagmiddag gaan eten, niet al te druk....

Op een zondagmiddag gaan eten, niet al te druk. Had al vaker hier eens gegeten, en ook van de traiteurservice gebruik gemaakt. Hier is alles zoals het hoort te zijn, goede bediening, uitstekende kaart, en wat op het bord ligt is bijna kunst. Perfecte smaken / combinaties. Zal hier zeker toch eens geregeld eten.

Johan
Reviewed on: unknown

Vorige zaterdag voor de vierde maal gaan geniet...

Vorige zaterdag voor de vierde maal gaan genieten in deze klassezaak. Een evenwichtig, menu, origineel zonder in die hang naar vernieuwing te overdrijven door eigenlijk niet te verzoenen smaakcombinaties (zoals in sommige restaurants helaas soms wel eens het geval durft te zijn). Een gepaste selectie van wijnen (die bovendien niet zuinig worden geschonken). Vlotte en attente bediening, zonder opdringerig te zijn. Aangename rustieke inrichting. Wél een budget voorzien van 75 euro per persoon voor aperitief, vijfgangenmenu met wijn en pousse-café achteraf. Er komt zeker nog een vijfde maal!

bert
Reviewed on: unknown

We zaten aan de tafel met zicht op de keuken....

We zaten aan de tafel met zicht op de keuken. Dat zorgde ook voor een apart sfeertje ...de chef is een vriendelijke, attente man die naar mijn gevoel de zaak helemaal draagt. Het eten was heel lekker, echt prijs/kwaliteit dik in orde. Een van mijn betere eetervaringen. Lekkere wijn die ze rijkelijk laten vloeien. Zeker en vast een topper en een aanrader!

Ann
Reviewed on: unknown

SUBLIEM ... meer valt er niet over te zeggen...

SUBLIEM ... meer valt er niet over te zeggen ... Het is wel niet goedkoop ... maar de moeite waard ... meer dan de moeite waard !

placeholder
an
Reviewed on: unknown

klassiek ingericht restaurant. tafeltjes niet...

klassiek ingericht restaurant. tafeltjes niet te dicht bij elkaar zodat je genoeg privacy hebt. op de service valt niets aan te merken. het eten is van zeer goede kwaliteit, verfijnd. duidelijk iemand met ervaring in de keuken, hoewel het misschien net iets te gesofisticeerd was. parmezanijs gaat me net iets te ver bij asperges en zalm. parmezanschilfers hadden me meer kunnen bekoren. jammer dat er ook niet werd gevraagd hoe het vlees gebakken moest zijn. de lamskoteletjes waren wel erg saignant en dat viel niet bij iedereen in de smaak. het kaasbord als dessert met aangepaste wijn was dan weer een echte voltreffer. de moeite waard om eens te proberen

Isabella
Reviewed on: unknown

Eén van de meest fantastische restaurants van...

Eén van de meest fantastische restaurants van de afgelopen jaren. Ik was erbij van in het begin, klein en gezellig en nu groter en nog gezelliger. Volhouden zo.

placeholder
Geert
Reviewed on: unknown

Gisteren, donderdagavond dit restaurant bezocht...

Gisteren, donderdagavond dit restaurant bezocht ter gelegenheid van de restaurantweek. Parkeerplaats genoeg op het nabijgelegen kerkplein. Ontvangen en direkt naar tafel begeleid. We waren de eerste klanten, nadien zou blijken dat de zaak goed vol liep. Open keuken, enkel gescheiden door een vitrineglas. Na een huisaperitief werden de amuses ruim laat geserveerd. Doch de smaak, finesse en presentatie maakten alles goed ! De chef bleef op dat moment zijn team goed aansporen om alles op tijd de zaal in te krijgen. Soms werkte dat storend, maar eens de keukendeur gesloten werd was ook dat euvel verholpen. De vrouw des huizes zorgde ervoor dat de zaal niks tekort kwam ondanks enkele zeer jonge medewerkers die wel eens 'speels' kunnen overkomen. We kunnen kort zijn, het voorgerecht - hoofdgerecht - en dessert werden, met de juiste intervaltijd, met smaak gepresenteerd. Uitleg van chef Edwin bij het voorgerecht, en de mooie combinatie van smaken maakten dit avondje speciaal. Aangepaste wijnen ok, Cotes du Rhone perfect op smaak. Bij de koffie genoten van heerlijke Calvados XO, lang geleden gedronken bij La Paix in Brussel wat ik maandelijks bezoek. Restaurant 'T KORENNAER zal ik zeker terug met een bezoekje vereren. De 2 koksmutsen 'G en 15/20 zijn zeker niet gestolen.

Edwin
Reviewed on: unknown

Je kunt hier goed en gezellig eten, maar de...

Je kunt hier goed en gezellig eten, maar de kaart en het interieur is de laatste tien jaar niet veel gewijzigd. SPIJTIG want ik denk dat deze kok en zijn team veel meer in hun mars hebben.

tasja
Reviewed on: unknown

Sublieme smaken topbediening...

Sublieme smaken topbediening

placeholder
Willy
Reviewed on: unknown
Willy recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Schitterende culinaire reis

de chef is absoluut de vermelding 16 in de Gault Millaut gids waard. Naar mijn gevoel zelfs meer. Wat me uitermate aangenaam verraste was dat er bij vermelding van 1 diabetesgast, zonder inboeten op de kwaliteit van de culinaire excursie een aangepast dessert werd geserveerd en dan bedoel ik niet het klassieke kaasbordje maar wel vers fruit in een aangepaste bereiding. Zeker een aanrader voor een volgend bezoek.

date score