Reviews for Taverne Kopenhagen

169 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
169 reviews
date score
Johan
Reviewed on: 08/03/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hebben zeer lekker gegeten, bediening was...

We hebben zeer lekker gegeten, bediening was vriendelijk. Jammer dat het eten zo snel achter onze aperitief werd geserveerd. We hadden best wel glaasje wijn willen drinken bij het eten. Ook dessert kwam vrij snel na het eten, eerst koffietje drinken en dan dessert maar soit de man van de bediening was zeer vriendelijk en het eten was top!

Lieve
Reviewed on: 23/02/2020
Lieve recommends this restaurant for: Groups

Alles verloopt naar wens....

Alles verloopt naar wens.

Johan
Reviewed on: 27/01/2020
Johan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Keurig en zeer vriendelijke bediening. Lekker...

Keurig en zeer vriendelijke bediening. Lekker eten en meer dan voldoende dus een topper wat prijs kwaliteit betreft. Ook de prijzen van de drankenkaart vallen zeer goed mee. Wij komen alvast bij een andere gelegenheid zeker terug.

Keymolen
Reviewed on: 13/01/2020
Keymolen recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke bediening wij komen...

Lekker eten, vriendelijke bediening wij komen regelmatig

De Brabander
Reviewed on: 11/01/2020
De Brabander recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Temperatuur in het restaurant te laag en onaang...

Temperatuur in het restaurant te laag en onaangename ventilatiestromingen/ turbulenties.( enkel glas!)

Jens
Reviewed on: 07/01/2020
Jens recommends this restaurant for: Groups, Kids, Business lunch/dinner, Price/quality

The food is always good, just like the service....

The food is always good, just like the service. Simple as that.

Eric
Reviewed on: 06/01/2020
Eric recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte service en lekkere schotels...

Vlotte service en lekkere schotels

Marc
Reviewed on: 06/01/2020
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Kwaliteit/prijs/vriendelijkheid....

Kwaliteit/prijs/vriendelijkheid.

Guido
Reviewed on: 03/01/2020
Guido recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Vlotte en vriendelijke bediening en lekker...

Vlotte en vriendelijke bediening en lekker gegeten

Erwin
Reviewed on: 30/12/2019
Erwin recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

mooi interieur, lekker gegeten en vriendelijke...

mooi interieur, lekker gegeten en vriendelijke bediening tafeltje aan het raam zoals bij reservatie doorgegeven

date score