Reviews for Taverne Kopenhagen

179 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
179 reviews
date score
Saskia
Reviewed on: 09/11/2019
Saskia recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik heb varkenswangetjes besteld en heb gewoon...

Ik heb varkenswangetjes besteld en heb gewoon stoofvlees gekregen. Dit was zeker 3€ goedkoper dan varkenswangetjes! Dit is bedrog!

Leen
Reviewed on: 29/06/2020
Leen recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Bediening was niet ok. En de kwaliteit van...

Bediening was niet ok. En de kwaliteit van de schotel Kopenhagen was niet meer wat het geweest was. De groenten kwamen uit een pakje en waren allesbehalve vers, ook de variatie van vis op de schotel is niet meer hetzelfde als vroeger. Spijtig, dit was voor ons echt de laatste keer dat we er geweest zijn.

marian
Reviewed on: 19/06/2020
marian recommends this restaurant for: Groups

Ik heb wok met scampi besteld. 6 scampi vond...

Ik heb wok met scampi besteld. 6 scampi vond ik te weinig, had honger achteraf. Maaltijd was niet goed klaargemaakt, was onvoldoende gekruid. De groenten in de schotel varieerde van rauw (grote stukken rauwe wortel) en mush (paprika stukken die te zacht waren). Mijn tafelgenote had wok met tonijn besteld. Ze gaf aan dat tonijn okay was, wokschotel was zoals de mijne niet goed klaargemaakt. Niet voor herhaling vatbaar!

Nancy
Reviewed on: 14/12/2019
Nancy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Wok met mie en verse tonijn besteld. Was ten...

Wok met mie en verse tonijn besteld. Was ten eerste geen mie maar cappelini. En de tonijn was superdroog en uitgebakken. Bij terugsturen van gerecht was voorgesteld om iets anders van gerecht te geven. Was zeer correct van de 'kok'. Dit hebben wij geweigerd. Daarna werd onze tafel met gezelschap fel genegeerd. Personeel was nadien ook wel kinderachtig en koppig wat bleek uit het feit dat wij volledig genegeerd werden. Was echt onvolwassen om zo te reageren.

linda
Reviewed on: 01/07/2018

als je een tafel reserveert en er is geen plaat...

als je een tafel reserveert en er is geen plaats voorzien dan kan je er ook niet blij van worden

De zutter
Reviewed on: 13/06/2020
De zutter recommends this restaurant for: Groups, Kids

Het was lekker , Maar we hebben daar wel al...

Het was lekker , Maar we hebben daar wel al beter gegeten, service was ondermaats ook

Maggy
Reviewed on: 18/10/2018
Maggy recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Het personeel was vriendelijk. 2 personen hebbe...

Het personeel was vriendelijk. 2 personen hebben zalm genomen alle 2 diarree en overgegeven . De zalm had ook een raar bijsmaakje

ERIK
Reviewed on: 17/04/2017
ERIK recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

lekker, snelle bediening...

lekker, snelle bediening

De Brabander
Reviewed on: 11/01/2020
De Brabander recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Temperatuur in het restaurant te laag en onaang...

Temperatuur in het restaurant te laag en onaangename ventilatiestromingen/ turbulenties.( enkel glas!)

Luc
Reviewed on: 03/05/2019
Luc recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Heel nette zaak. Lekker eten aan een democratis...

Heel nette zaak. Lekker eten aan een democratische prijs. Heel vriendelijk personeel . Vlugge bediening ondanks het groot aantal eters. Enige minpuntje. Tafeltjes voor 2 personen zijn echt te klein.

date score