Budget
€€
Opening hours
Now closed Opening hours
About this restaurant
Restaurant Den Silveren Harynck staat voor meer dan 20 jaar ervaring aan smaak en kwaliteit. U wordt hier, volgens de regels van de kunst, op een hartelijke en warme manier ontvangen door gastvrouw Els Vyt en zoon Sam Van Landeghem. Op uw bord wordt u in de watten gelegd door Chef Luc Van Landeghem vanuit een totaal nieuwe keuken! (juli 2014). Chef Luc heeft in al die jaren een unieke persoonlijke stijl ontwikkeld en werkt enkel met verse en seizoensgebonden producten. Hij verwent u met bijzonder creatieve gerechten met een harmonisch evenwicht tussen klassiek en experimenteel van bij het proevertjesbord tot en met het verleidelijke dessert. U kunt uw keuze maken uit een uitgebreide à la carte zoals je ze nog weinig ziet en verschillende menu's. Ook het interieur is een harmonisch evenwicht tussen een klassieke villa en de laatste moderne trends. Zonder overdadige franjes wordt u ondergedompeld in een prachtig, stijlvol en pas vernieuwd interieur (juli 2014). Bij mooi weer kunt u terecht op het zonnig tuinterras waar u kan wegdromen met zachte muziek en gekabbel van de waterpartij. In de tuin achteraan kan u genieten van de koi-vijver en is het heerlijk om samen te aperitieven met groepen. De hartelijke ontvangst, de fijne keuken en het mooie kader zorgen voor een geslaagde harmonie die het culinaire genieten tot een kunst verheft.
Review score
9.4 Based on 461 reviews
Service
Quality
Atmosphere
461 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
Ongena
Reviewed on: 27/11/2023
Ongena recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Aangenaam verrast door het hoogstaand niveau...

Aangenaam verrast door het hoogstaand niveau van het menu. Verfijnde lekkere gerechten waar niet gekozen werd om op safe te spelen, maar verrassende zeer smaakvolle combinaties die ook mooi oogden. Ook de service is vriendelijke en ongedwongen waardoor je je goed op je gemak voelt tijdens de avond. Misschien dat de gerechten iets te snel elkaar opvolgden, maar dat is maar een klein minpuntje. De aangepaste wijnen combineerden 2 keer iets minder (maar toch verrassende keuzes), maar de andere 3 voorgestelde wijnen waren spot-on. Wij keerden tevreden terug naar huis en komen zeker nog eens terug.

alain
Reviewed on: 27/11/2023
alain recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Echt heerlijke gerechten, sublieme subtiele...

Echt heerlijke gerechten, sublieme subtiele natuurlijke smaken....voeding voor lichaam én ziel ❤

Sanja
Reviewed on: 27/11/2023
Sanja recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Super lekker eten, aangenaam kader en vriendeli...

Super lekker eten, aangenaam kader en vriendelijke bediening

Michel
Reviewed on: 26/11/2023
Michel recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Al enkele geweest en het was weer fantastisch....

Al enkele geweest en het was weer fantastisch. We hebben deze keer gekozen voor de inspiratiemenu met extra gerechtje en aangepaste wijnen, behalve de BOB's deze hebben alcoholvrij gedronken :-)

Eric
Reviewed on: 24/11/2023

Mooi aangeklede tarbot bereiding maar super...

Mooi aangeklede tarbot bereiding maar super klein stukje tarbot.en de krijding van het geheel was niet in lijn met de prijs. De koude bereiding van de duif was mooi gegaard maar kon niet op naar wat er in een warme bereiding kan verwacht worden.Globaal beantwoord de ervaring niet aan de prijs en ook niet wat we eerder in dit restaurant hebben ervaren. Voor ons is dit een afgesloten hoofdstuk.

Tom
Reviewed on: 23/11/2023
Tom recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vriendelijk onthaal, lekkere gerechtjes gezelli...

Vriendelijk onthaal, lekkere gerechtjes gezellige sfeer. Mooie afsluiter van de verjaardag van mijn schatje.

Marc
Reviewed on: 19/11/2023
Marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Het was niet ons eerste bezoek aan dit restaura...

Het was niet ons eerste bezoek aan dit restaurant en we blijven écht fan van de Silveren Harynck; alles tot in de puntjes verzorgd en bijzonder lekker: van bij de hapjes bij het aperitief tot en met de koekjes bij de koffie. De passende wijntjes hebben ons ook aangenaam verrast.

Marc
Reviewed on: 18/11/2023
Marc recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Super lekker gegeten met een toffe bediening....

Super lekker gegeten met een toffe bediening.

Dirk
Reviewed on: 13/11/2023
Dirk recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Omdat het daar altijd gezellig en lekker is....

Omdat het daar altijd gezellig en lekker is. Kunstwerkjes worden mooi gepresenteerd met een degelijke uitleg wat er op het bord ligt. Een aanrader, wij komen ee graag.

Werner
Reviewed on: 13/11/2023
Werner recommends this restaurant for: Gastronomy

Zeer lekker eten en vlotte bediening...

Zeer lekker eten en vlotte bediening

All reviews of this restaurant