Very Good 8.3 Score based on 11 reviews

LA LUNA ROSSA
LA LUNA ROSSA
LA LUNA ROSSA

La Luna Rossa

Nieuwstraat 6 9100 SAINT-NICOLAS

Kitchen

Italian Pizza Pasta

Closing days

Wednesday

Contact

Show phone number Email Website

Info

Facilities Children's menus, Air conditioning, Terrace Atmosphere Contemporary surroundings
Payment methods American Express, Diners Club, Master Card, Visa
11 personnes have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 

Review score

8.3 Based on 11 reviews
Service
Quality
Atmosphere

This restaurants is recommended for:

  • Couples 100%
  • Kids 100%
  • Business lunch/dinner 100%
  • Price/quality 100%
placeholder
Viviane Verbraecken
Dined on: 11/09/2016

Geweldig

Na verschillende aanbevelingen wou ik het hier ook es proberen... Verwachtingen waren hooggespannen maar meer dan ingelost! Vriendelijke ontvangst door de zoon des huizes, je krijgt dadelijk een superlekkere apetizer en brood. Ook al was het superdruk (zaterdagavond) zeer vlotte bediening! De hoofdschotel was lekker en met zorg klaargemaakt . Koffie na met een mooi bordje met alles wat bij koffie hoort . Bij afrekenen word je nog een degustief van het huis aangeboden (en niet zo een kleintje ook!). Het zijn de kleine dingen die het hem daar doen (propere tafels met stoffen servetten, boter in schaaltje, koekjes apart geserveerd, degustiefje etc) .. Ik heb écht het gevoel verwend te zijn geweest... Topzaak, ik kom zeker terug!

Jo Jacobs
Dined on: 28/02/2016

Het slechtste Italiaans restaurant ooit.

Vandaag de tweede maal dat ik er ging eten. De escargots waren zo-zo. Maar de penne met zalm was een ramp. Absoluut niet gaar. Men zegde mij dat dit " al dente " is maar ik weet wel degelijk het verschil tussen al dente en " alles behalve gaar ". Vorige keer was ook een tegenvaller. Wat de andere beoordelaars bezielt om hier 4 of 5 sterren aan te geven snap ik echt niet. behalve het slechte eten is de inrichting met enkel BESTOFTE plastic bloemen echt geen toonbeeld van Italiaanse stijl. Ik ga hier nooit meer terug.

marc steenssens
0 Favorites
Reviewed on 17/06/2016

Regelmatig reserveren we hier ons tafeltje, en ja het restaurant is niet uit gerust met luxueus Italiaans Design, maar met alle klanten zowel Vlaamse als buitenlanders heb ik nog nooit een tegenvaller gehad en zijn we steeds met een voldaan en tevreden gevoel vertrokken. Waarschijnlijk heb je pech gehad. Zonder reserveren vindt u zelden een tafeltje vrij, dus zo slecht en ongezellig zoals u heeft ervaren zal het niet zijn .... Marc

inge soetens
inge recommends this restaurant for:
Dined on: 09/03/2015

lekker vriendelijk en verzorgd

Een aanrader is dit eethuis zeker, soms wel vrij druk. De patroon is heel vriendelijk maar wat ik vooral super vind, is het feit dat ze met veel plezier aanpassingen willen doen . Extra groenten, meer of minder van iets, er wordt echt nog rekening gehouden met de wens van de klant.

placeholder
Arnout Figeys
Dined on: 05/02/2013

altijd lekker!...

altijd lekker!

Rudi De Keyzer
Dined on: 01/02/2013

subliem

Dit is de betere echte Italiaan uit de streek. Eten verzorgd en zeer fijn, de bediening is er zeer goed.We komen er al van bij de opening en genieten er nog altijd van.

placeholder
Sonja Van Kerckhove
Dined on: 06/06/2011

Overhéérlijk met een prachtige service! Spijtig...

Overhéérlijk met een prachtige service! Spijtig dat we het al niet eerder ontdekt hebben (is er al 2 jaar). Wij vonden het AF: vooraf een heerlijke bruchetta en bij de rekening nog een drankje naar keuze !!! Worden er zéker vaste klanten...

Maxime Vanderhaeghen
Dined on: 19/12/2009

Traditionele, lekkere verzorgde italiaanse...

Traditionele, lekkere verzorgde italiaanse gerechten. Ongelooflijk attente bediening. Kunnen vele zaken een voorbeeld aan nemen. Mooi kader, ziet er van binnen veel beter uit dan je op straat zou verwachten! We komen nog terug!

Brigitte De Doncker
Dined on: 31/07/2009

Didier - Temse Heerlijke pizza's. Pasta's...

Didier - Temse Heerlijke pizza's. Pasta's waren verzord en fijn van smaak. Aanrader Italiaanse keuken voor het waasland.

Vicky Van Roeyen
Dined on: 20/07/2009

Met 6 personen die allemaal iets verschillend...

Met 6 personen die allemaal iets verschillend bestellen, dat is niet altijd vanzelfsprekend, maar bij La Luna Rossa brengen ze het met een joviale glimlach. Het aperitief maison, was heel fris en lekker, en al onze borden, waren goed verzorgd en overheerlijk van smaak. Hou zeker nog een plaatsje voor het dessert als je hier gaat eten! Eén kleine opmerking: We hebben het nogal warm gehad. Misschien kwam dit door de slechtwerkende airco of zat de Limoncello er ook voor iets tussen? ;-)

Myjo De Schuyter
Dined on: 18/08/2008

Vriendelijke bediening, lekkere Prosecco, de...

Vriendelijke bediening, lekkere Prosecco, de carpaccio geserveerd zoals het hoort, daarna lekkere gegrilde tonijn. Grote porties. Lekkere koekjes en chocolaatjes bij de koffie achteraf. Prima adresje in het hart van de stad.

Alle beoordelingen van dit restaurant