Reviews for Kasteel Walburg

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
date score
Veerle
Reviewed on: 14/02/2019
Veerle recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lang geleden dat ik zo lekker gegeten heb...sma...

Lang geleden dat ik zo lekker gegeten heb...smaken sluiten perfect aan. De krantjes zijn echt origineel.

Bart V.
Reviewed on: 13/02/2019
Bart V. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

rustige sfeer en lekker eten...

rustige sfeer en lekker eten

mariette V.
Reviewed on: 09/02/2019

Mooie ligging en fijn keuken...

Mooie ligging en fijn keuken

placeholder
Claire
Reviewed on: 26/01/2019
Claire recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, vriendelijke bediening, alleen...

Lekker eten, vriendelijke bediening, alleen jammer dat we geen dessert meer konden krijgen omdat de keuken om 21u al dicht was. Zeker een aanrader

OBERT
Reviewed on: 14/01/2019
OBERT recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy

En général tout était OK. Mais étant donné...

En général tout était OK. Mais étant donné que que nous étions peu au restaurant avec en plus un groupe de personnes à l'arrière salle, on prête moins d'attention au restaurant.

Marijke
Reviewed on: 13/01/2019
Marijke recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker gegeten Vriendelijke bediening...

Lekker gegeten Vriendelijke bediening

Hilde V.
Reviewed on: 04/01/2019
Hilde V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, gezellige setting, vriendelijke...

Lekker eten, gezellige setting, vriendelijke dames!

Nikita D.
Reviewed on: 15/12/2018
Nikita D. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Lekker eten in een gezellige omgeving vriendeli...

Lekker eten in een gezellige omgeving vriendelijk personeel

Gerry D.
Reviewed on: 09/12/2018
Gerry D. recommends this restaurant for: Gastronomy

Heel vriendelijk personeel in een gezellig...

Heel vriendelijk personeel in een gezellig en rustig kader Het kasteelmenu was heel verfijnd en smaakvol! Heel mooie presentatie

Heidi
Reviewed on: 25/11/2018
Heidi recommends this restaurant for: Groups

Vriendelijke bediening van heel lekker etentje....

Vriendelijke bediening van heel lekker etentje. Hoeveelheid was prima.... Ik ga graag nog eens naar 't kasteel!!

date score