Reviews for Kasteel Walburg

Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
date score
Frank
Reviewed on: 07/02/2020
Frank recommends this restaurant for: Couples

Super lekkere lamsfilet met korstje. Zeer vrien...

Super lekkere lamsfilet met korstje. Zeer vriendelijke bediening Aanrader!

Marleen
Reviewed on: 17/01/2020
Marleen recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten was lekker, alles was in orde, alleen...

Het eten was lekker, alles was in orde, alleen de deur naar de gang bleef grotendeels open staan en daar kwam veel kou uit. We zaten ook rechtover de deur. Mvg, Marleen

Denise
Reviewed on: 15/01/2020
Denise recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Lekker eten en voldoende tijd tussen de gerecht...

Lekker eten en voldoende tijd tussen de gerechten. Wel jammer dat we geen dessert meer konden bestellen. Dit door een reservatie om 20u30. Hadden we eerder geweten dan hadden we een dessert besteld samen met de bestelling van de voor- en hoofdgerechten.

Hendrik
Reviewed on: 24/12/2019
Hendrik recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goede bediening en lekker gegeten. Prijs kwalit...

Goede bediening en lekker gegeten. Prijs kwaliteit verhouding in orde. Ook de omgeving en interieur zijn uitnodigend.

Stijn
Reviewed on: 22/12/2019
Stijn recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Vlotte, vriendelijke bediening. Zeer lekker...

Vlotte, vriendelijke bediening. Zeer lekker gegeten. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Een aanrader!

TONY
Reviewed on: 21/12/2019
TONY recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Supper gezellig, goede en vriendelijke bedienin...

Supper gezellig, goede en vriendelijke bediening. Voor herhaling vatbaar.

Gerry
Reviewed on: 07/12/2019
Gerry recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Na elk bezoek aan het restaurant gaan we heel...

Na elk bezoek aan het restaurant gaan we heel voldaan terug naar huis De kwaliteit en de presentatie van het eten zijn dik in orde, de wachttijden tussen de gerechten zijn perfect getimed en de bediening verdient ook een pluim!

Hilde
Reviewed on: 03/12/2019
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

een mooi kader, lekker eten en een vriendelijke...

een mooi kader, lekker eten en een vriendelijke bediening

Jonas
Reviewed on: 17/11/2019
Jonas recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Bediening top,eten ook top. Mij zien ze zeker...

Bediening top,eten ook top. Mij zien ze zeker terug

bert
Reviewed on: 04/11/2019
bert recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

prijs-kwaliteit, rustige sfeer, zeer vriendelij...

prijs-kwaliteit, rustige sfeer, zeer vriendelijke bediening

date score