Reviews for De Koetsier

217 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.0
217 reviews
date score
Dorothee
Reviewed on: 18/02/2019
Dorothee recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Je wordt er vriendelijk onthaald en goed bedien...

Je wordt er vriendelijk onthaald en goed bediend ,steeds met de glimlach.

Alfrida V.
Reviewed on: 18/02/2019
Alfrida V. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Op het eten zelf was niets aan te merken alleen...

Op het eten zelf was niets aan te merken alleen 4 uur en dertig minuten voor het valentijnsmenu op zondag was wel heel lang wachten. Weet wel dat het super druk was dus nemen we dat er graag bij. Komen heel zeker nog terug. Misschien voor ons 50 jaar getrouwd.

bLANCHE
Reviewed on: 18/02/2019
bLANCHE recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

De kwaliteit van eten is zeer goed maar de...

De kwaliteit van eten is zeer goed maar de prijzen van koffie en apperos vind ik wel langs de hoge kant in vergelijking met andere restos we heben wellang moeten wachten voor ons eten maaar daar hebben we begrip voor er was al zoveel volk dat zeker niet verwacht was zoniet was alles in orde

Patricia
Reviewed on: 16/02/2019
Patricia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vol au vent niet warm...

Vol au vent niet warm

Nadine
Reviewed on: 16/02/2019

Lekker gegeten...

Lekker gegeten

PAOLA
Reviewed on: 16/02/2019
PAOLA recommends this restaurant for: Groups

De steak was aan de harde kant, vonden we alle...

De steak was aan de harde kant, vonden we alle drie

Johan S.
Reviewed on: 16/02/2019
Johan S. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Prachtig kader, lekker eten, vriendelijke en...

Prachtig kader, lekker eten, vriendelijke en correcte bediening. Zeer democratische prijzen

MIRANDA W.
Reviewed on: 15/02/2019
MIRANDA W. recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Vriendelijk bediebing Sfeer...

Vriendelijk bediebing Sfeer

Roger
Reviewed on: 15/02/2019
Roger recommends this restaurant for: Couples, Kids, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Prima bediening en en - zonder meer - fantasti...

Prima bediening en en - zonder meer - fantastisch valentijnsmenu. zoals steeds een avondje om van te genieten in een aangenaam kader en een onthaal door zeer vriendelijke mensen.

Antoine
Reviewed on: 15/02/2019
Antoine recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

De ontvangst was super. Er werd zelfs een foto...

De ontvangst was super. Er werd zelfs een foto gemaakt als herinnering aan onze valentijn. Wij hebben zeer lekker gegeten. Onze waardering hebben we al ter plaatse overgemaakt aan de chef. Ook de bediening ging zeer vlot. Dus perfect.

date score