Reviews for 't Koetshuis

6 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
7.8
6 reviews
date score
Nicole
Reviewed on: unknown

Woensdag 11/11 met de wandel mee dag gaan...

Woensdag 11/11 met de wandel mee dag gaan eten. De salade Koetshuis was ver buiten mijn verwachting. Beetje sla, 3 scampi, klein stukje gerookte zalm, klein stukje gerookte hesp, ananas die er niet fris uitzag en rot proefde. Dit alles voor 18.00 euro....Het dessert was ijs dat waterachtig was met bevroren stukjes water. Ontdooid en terug ingevroren? Zonde van mijn centjes. In het verleden heb ik daar wel goed gegeten, daarom vind ik dit zo jammer. Voor een drankje kom ik wel terug om in het mooie kader te zitten.

dimitri
Reviewed on: unknown

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Gerecht...

Zeer vriendelijke en vlotte bediening. Gerechten hebben een goede prijs/kwaliteitverhouding en de hoeveelheid is voor een goede eter. Lekkere koffie t’Koetshuis rijkelijk aangevuld met lekkers Goede en betaalbare huiswijn. Gezellig interieur

Christel
Reviewed on: unknown

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, gezellig...

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, gezellig en rustig kader. Enkel de onaangename geur van de gracht kan soms al eens roet in het eten gooien als je een terrasje wil meepikken. Vriendelijke bediening.

joeri
Reviewed on: unknown

Zeer goed restaurant met lekkere gerechten...

Zeer goed restaurant met lekkere gerechten en een goede en vriendelijke bediening

Chris
Reviewed on: unknown

Mooie lokatie en gezellig interieur. Heerlijke...

Mooie lokatie en gezellig interieur. Heerlijke maaltijden en prima bediening. Tijdens het weekend wel heel druk (wandelaars van het bos)

Jos
Reviewed on: unknown

Lekker eten, verzorgde bediening, maar soms...

Lekker eten, verzorgde bediening, maar soms lang wachten. Reserveren is aangewezen, zeker op zaterdagavond. Geen hapjes bij het aperitief. Rokers en niet-rokers zitten door elkaar. Rolstoeltoegankelijk, wel melden bij reservering, anders loop je het risico op de eerste verdieping te zitten (trap).

date score