Reviews for Restaurant 't Kerckevelt

502 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.0
502 reviews
date score
Georges
Reviewed on: 23/03/2019
Georges recommends this restaurant for: Groups, Kids

We hadden alle 3 de zelfde mening over de kruid...

We hadden alle 3 de zelfde mening over de kruiding van de gerechten namelijk veel te flauw .voor de rest was alles ok

Marion
Reviewed on: 22/03/2019
Marion recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Fijne sfeer, vriendelijke bediening en lekker...

Fijne sfeer, vriendelijke bediening en lekker eten :-)

arlette
Reviewed on: 20/03/2019
arlette recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellig,lekker gegeten Zonder haast op de...

Gezellig,lekker gegeten Zonder haast op de ladies night! Super!

Sonia H.
Reviewed on: 20/03/2019
Sonia H. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Aangename locatie. Perfect rosé gegrilde tonijn...

Aangename locatie. Perfect rosé gegrilde tonijn, heel lekker. Gezellige ontvangst met een glaasje champagne voor de dames op dinsdagavond.

Eddy
Reviewed on: 19/03/2019
Eddy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

zeer lang moeten wachten op ons eten. Zijn...

zeer lang moeten wachten op ons eten. Zijn binnengekomen rond 18u30 met 3 personen. Mijn man had als enige een voorgerecht besteld. Om 19u heeft hij zijn voorgerecht gehad (ok). Om 20u40 hebben we allemaal ons hoofdgerecht gehad :-( . Er waren 2 meisjes die na ons gekomen zijn en die hebben onmiddellijk hun voorgerecht en kort daarna hun hoofdgerecht gekregen + nog dessert alvorens wij ons hoofdgerecht hebben ontvangen.... Spijtig want het eten was wel lekker maar omdat het zolang geduurd heeft heeft het toch een domper op onze avond gegeven...

Erik D.
Reviewed on: 19/03/2019
Erik D. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Price/quality

Zeer lekkere SOL gegeten met verbluffend lekker...

Zeer lekkere SOL gegeten met verbluffend lekkere huiswijn. TOP.

Inge V.
Reviewed on: 17/03/2019
Inge V. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellig restaurant met vriendelijke bediening...

Gezellig restaurant met vriendelijke bediening en lekker eten!

Alain
Reviewed on: 10/03/2019
Alain recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Voelen ons goed in dit restaurant. Prijs kwalit...

Voelen ons goed in dit restaurant. Prijs kwaliteit is de juiste verhouding. Wij hebben hier al tientallen keren gereserveerd. Misschien komt er ooit eens een verrassingsuitnodiging ?

willy
Reviewed on: 04/03/2019
willy recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

bediening was zeer sympathiek en heel vriendeli...

bediening was zeer sympathiek en heel vriendelijk ! het eten was ok , we komen nog terug ! we wonen ook in Steenokkerzeel , dus niet ver

date score