Kitchen
Budget
Closing days
Monday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
8.1 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Roger
Reviewed on: unknown

Aanrader

Binnen zijn genre een absolute aanrader: een zeer goede verhouding prijs/kwaliteit, efficiente en vriendelijke bediening een een inrichting die veel fraaier is dan meestal in dit type van restaurants het geval is.

carlo
Reviewed on: unknown

leuke zaak, lekkere gerechten, toffe en frisse...

leuke zaak, lekkere gerechten, toffe en frisse ontvangst. voor een onderonsje tot en met kleine tot grote groep: bv verjaardag vieren met vrienden. Geen zin om zelf te koken ... voilà! Pizza's lekker, schotels ook, soms zelfs zelf gesneden en gebakken frieten: jawel!

Isabelle
Reviewed on: unknown

Een leuk restaurantje met een zeer diverse...

Een leuk restaurantje met een zeer diverse kaart. De Pizza's, Pasta's en salades zijn zeker aan te raden! Bediening is zeer vriendelijke en het interieur is een combinatie van modern en gezellig. De prijs kwaliteit verhouding in dit restaurant is echt uitstekend, de prijzen zijn heel democratisch!!!

Filipo
Reviewed on: unknown

Zeer lekkere pizza's. Vriendelijke bediening....

Zeer lekkere pizza's. Vriendelijke bediening.

coenen
Reviewed on: unknown

Zeer goed. Lekkere Pizza en spagetti. Heel...

Zeer goed. Lekkere Pizza en spagetti. Heel vriendelijke mensen en ze zijn zeer kindvriendelijk. In het week-end liefst reserveren wegens er veel volk komt. Dus............

Roger
Reviewed on: unknown

Druk bezocht restaurant aan de buitenkant van...

Druk bezocht restaurant aan de buitenkant van de Tiense ring. Wij zijn er al meermaals geweest en telkens vielen de Turkse- en wokgerechten zeer goed mee (Grieks en Italiaans hebben we nog niet geprobeerd). Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding en op één keer na is de bediening er altijd uitstekend geweest.

All reviews of this restaurant