Reviews for Villa Romana

9 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
9 reviews
date score
Nic
Reviewed on: 08/12/2017
Nic recommends this restaurant for: Couples, Groups, Kids, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Top restaurant met zeer vriendelijke bediening.

De gerechten zijn zeer lekker en van goede kwaliteit. De bediening is zeer vlot en enorm vriendelijk. De prijs is zeer correct voor wat je krijgt kortom een echte aanrader!!!

placeholder
Kristof
Reviewed on: unknown
Kristof recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Price/quality

Het eten was zeer lekker en mooi gepresenteerd....

Het eten was zeer lekker en mooi gepresenteerd. Felicitaties aan de gehele keuken hiervoor. Tevens was het personeel zeer vriendelijk en behulpzaam. Punten waar aan gewerkt kan worden zijn voor mij: - Afsluiten achteruitgang als er volk zit. Was behorend storend. Moest steeds uit de weg terwijl je aan et eten was + vrijveel tocht op koude avonden. - Standaard water bij de wijn serveren. Huiswijn (rood) mag veranderd worden. Smaakte zeer zuur af. Witte was dan weer wel goed. - Meer oog voor lege glazen zodat er niet zelf naar nieuwe drank moet gevraagd worden. - Lang moeten wachten op hoofdgerecht. Dit kwam door een vergissing bij het voorgerecht dat we niet samen hebben kunnen eten. Algemeen gezien is het restaurant zeker een bezoek waard. Op zomeravonden lijkt het buitenterras zeker een aanrader.

Annick
Reviewed on: unknown

De renovatie is gelukt! Heel mooi. Het eten...

De renovatie is gelukt! Heel mooi. Het eten nog altijd even lekker. De huiswijn zou mogen veranderen, maar verder is alles heel goed.

Bruno
Reviewed on: unknown

Het eten is ok, leuke en lekkere suggesties......

Het eten is ok, leuke en lekkere suggesties... porties mochten misschien iets groter zijn. Het interieur is wat ouderwets, en niet echt een Italiaanse sfeer. Bediening is wel heel vlot en vriendelijk, ook de prijzen zijn zeer goed! De rode huiswijn viel wat tegen, en een klein detail, maar 3 kleine broodjes, in een broodjesmand waar er wel 20 in kunnen, geeft niet zo'n goede indruk...

Annick
Reviewed on: unknown

Het eten is subliem. De Italiaanse avond op...

Het eten is subliem. De Italiaanse avond op donderdag is steeds heel lekker en voor de prijs van 19,50 euro kan je zeker niet aarzelen. Als er wat te veel volk zit moet je wel geduld hebben. Alleen zou het interieur eens dringend mogen opgefrist worden.

suzanne
Reviewed on: unknown

Vriendelijke en tactvolle bediening. Heerlijke...

Vriendelijke en tactvolle bediening. Heerlijke pasta's voor een eerlijke prijs. De Italiaanse avond op donderdag is een aanrader.

placeholder
Hans
Reviewed on: unknown

Lekkere en echte Italiaanse pasta in een ongedw...

Lekkere en echte Italiaanse pasta in een ongedwongen sfeer.

Guy
Reviewed on: unknown

Ruime keuze van gerechten, suggesties en wijnen...

Ruime keuze van gerechten, suggesties en wijnen. Zowel pizza's, pasta als vlees en vis gerechten. En niet te vergeten de Italiaanse avonden op donderdag. Anna, Jean-Marc en zeker Margitje zorgen voor een uitstekende service. Een echte aanrader.

Annick
Reviewed on: unknown

We kwamen binnen zonder reservatie en alles...

We kwamen binnen zonder reservatie en alles heeft men gedaan om ons toch maar een tafeltje te geven. Heel lekker en heel vriendelijke bediening. We komen terug!

date score