We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€€
Closing days
Sunday, Monday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.7 Based on 5 reviews
Service
Quality
Atmosphere
5 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
placeholder
Thijs
Reviewed on: unknown
Thijs recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

zeer lekker

We hebben de olijfboom via een waardebon leren kennen. Het was zeer duidelijk ofwel konden we kiezen voor kip of zalm met prei. We konden ook gewoon a La carte bestellen. Dan zouden we korting krijgen van de bon. Erg duidelijke prijs zonder verrassingen achteraf. Dat hebben we graag. We kozen voor de zalm met prei en gefrituurde aardappelen. In afwachting voor het eten konden we olijven of aperitiefstokjes proeven. Het bord was zeer warm en verfijnt. De inrichting is knus en gezellig. De drank vonden we wel duur maar daarvoor zouden we het niet laten. Een aanrader!

Marc
Reviewed on: unknown

Un plaisir renouvelé

Chaque fois que nous allons à Coxyde, nous venons ici pour le repas de midi. Solettes et bintjes aux esprots sont des incontournables. Je me réjouis d'y retourner bientôt.

wim
Reviewed on: unknown

voor de kreeftenliefhebbers onder ons, this...

voor de kreeftenliefhebbers onder ons, this is paradise, en voor de viseters in het algemeen, mooi kader, vriendelijke bediening, superlekker

Marc
Reviewed on: unknown

Dit was een unieke ervaring. En vond het dan...

Dit was een unieke ervaring. En vond het dan ook eigenaardig dat De Olijfboom zelfs niet te vinden was op rest.be, vorig jaar althans. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen. Dus nu, een jaar later, dan toch mijn nota. In één woord verrukkelijk. Mooi gedekte tafels en aangename inrichting. Sfeervol en gezellig. Maar dan het belangrijkste: de gerechten en de wijnkaart. De gerechten zijn heerlijk en de wijnkaart indrukwekkend. Wat een kaart! En vooral zeer schappelijk geprijsd. ik koos er een Pichon Longueville Comtesse voor € 100. Zoek dat maar eens in een ander restaurant, je vindt het bijna niet onder het dubbele. Dat ik een jaar na datum nog steeds de nood voel er iets over te schrijven bewijst de indruk die het gemaakt heeft. Enig.

JOHN
Reviewed on: unknown

Wanneer u eens wat anders wilt bent u hier...

Wanneer u eens wat anders wilt bent u hier zeker op u plaats,verassende gerechten,unieke wijnkaart,aangenaam kader en zeer vriendelijke uitbaters.Van apero tot de koffie(cognac,sigaar) is alles dik in orde.

All reviews of this restaurant