Reviews for 't Onbekende

36 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
36 reviews
date score
Joeri
Reviewed on: unknown
Joeri recommends this restaurant for: Couples, Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Lunch was weer super

Vorige vrijdag nog eens gaan lunchen en was weer top. Risotto als voorgerecht. Kabeljauw als hoofd. Blijft mijn absoluut favoriet restaurant in Vilvoorde EN omstreken.

Alain
Reviewed on: unknown

'T was weer dik in orde

Zeer lekker

placeholder
Dirk
Reviewed on: unknown

In de serie "we proberen een nieuw restaurantje...

In de serie "we proberen een nieuw restaurantje" is den deze weer ne keer mee gevallen. 't is dat er nog zoveel anderen moeten getest worden, maar hier is 't van terugkomen.

Patricia
Reviewed on: unknown

Eerlijke en heerlijke gerechten !

Iets te grote porties voor ons, terwijl we nochtans geen kleine eters zijn. Vooral het voorgerecht was vrij hartig en nét iets teveel, maar nochtans heel lekker.

Ief
Reviewed on: unknown

voor herhaalbaar

wat betreft het restomenu voorgerecht en hoofdgerecht zeer goed, het dessert, niets speciaal, een dessert om een dessert, liever geen dan dan een dessert. de ontvangst niet voor iedereen hetzelfde,kan beter de zaal vlot. een pluspunt voor de keuken er worden nog groentjes geserveerd.

hedwig
Reviewed on: unknown

Perfect dinner

Mandatory fields Perfect dinner

Ann
Reviewed on: unknown

Lekker lekker

Zeer goede keuken Rustig, gezellige sfeer Goede bediening Klasse

Wim
Reviewed on: unknown

leuke avond

Lekker eten en ontspannen sfeer

SERGE
Reviewed on: unknown

Wat een culiniair feestje en fantastisch eetadr...

Van een verrassing gesproken! Alles was wederom heel lekker.Een fantastische goede chef!Enige minpuntjes zijn - de voor ons lelijke inrichting en smaakloos - het lange wachten tussen de gerechten die een bron van enige ergernis is - de slechte stoelen en te hard om lang op te zitten. Wij waren de eerste klanten maar het dessert kregen wij slechts samen met klanten die 1 uur later dan wij zijn binnengekomen en gezelfde hebben gegeten. Maar dan nog komen wij zeker terug en zullen zelfs mondelinge reclame maken (dit deden wij al voordien trouwens). Het eten is dus te lekker om niet terug te keren! Vriendelijk personeel en echtgenote in de zaal.

date score