Reviews for Testa Rossi

42 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.5
42 reviews
date score
Van De Ven
Reviewed on: 07/07/2019
Van De Ven recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

Mooie omkadering, vriendelijke patron, authenti...

Mooie omkadering, vriendelijke patron, authentieke gerechten, uitzonderlijke wijnen.

Sebastien
Reviewed on: 07/07/2019
Sebastien recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Arrive à 19h45 , attendre 45 min pour avoir...

Arrive à 19h45 , attendre 45 min pour avoir l'apéro et que ce passe til ?? Les voilà avec nos plats deja et nous n'avons pas encore bu l'apéro!!! Vmt déçu de ce resto !!

Els
Reviewed on: 30/06/2019
Els recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Lekker eten en een aangename sfeer. Goede servi...

Lekker eten en een aangename sfeer. Goede service!!

Daniella
Reviewed on: 28/06/2019
Daniella recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Kwaliteit eten en enthousiasme en fierheid...

Kwaliteit eten en enthousiasme en fierheid waarmee het opgediend wordt

wim
Reviewed on: 28/06/2019
wim recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Super eten, super bediening, super vriendelijk!...

Super eten, super bediening, super vriendelijk!

Anja
Reviewed on: 23/06/2019
Anja recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Ik ben zeer tevreden over het eten , ik kwam...

Ik ben zeer tevreden over het eten , ik kwam er voor de eerste maal; wat ik wel wat discriminerend vond was dat er een leuke tafel , gedekt voor 3 toen we aankwamen niet voor 2 kon worden gemaakt , er moest bij 3 zowiezo iemand krap zitten maar geen probleem tafels genoeg maar tot mijn verbazing , ergens ontgoocheling keek ik na een half uur in de richting van het tafeltje van 3 en wat bleek er zaten 2 heren aan het tafeltje , dat zich bevond aan het raam en in het hoekje , waarschijnlijk 2 rijke businessmannen terwijl wij maar 2 gewone dames waren maar kijk die politiek is overal van toepassing en dat stuit me zo tegen de borst .... elk1 gelijk voor de wet zou leuk zijn en dat heet rechtvaardigheid maar is zoek heden ten dage en oh ja er waren nog andere tafeltjes vrij ook ! maar ik kwam voor het eten , was vrij duur maar de moeite waardig en dat was af , mijn felicitaties aan de kok zomerse groetjes

Saskia
Reviewed on: 15/06/2019
Saskia recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Lekker eten en goede bediening!...

Lekker eten en goede bediening!

Jan
Reviewed on: 14/06/2019
Jan recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Uitstekend eten, zeer goede en authentieke...

Uitstekend eten, zeer goede en authentieke service met uitgebreide uitleg over de schotels en hun bereiding, goede prijs/kwaliteit verhouding, de aangeraden wijn was zeer lekker en paste perfect bij de gerechten, gezellige atmosfeer en omgeving. Dit Italiaans restaurant is een echte aanrader, door de kwaliteiten van de chef en de bediening, maar ook dankzij de kwaliteitsproducten die zij in de verschillende schotels verwerken.

Carla
Reviewed on: 14/06/2019
Carla recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Gezellig ingericht, vlotte bediening, lekker...

Gezellig ingericht, vlotte bediening, lekker eten en mijn gezelschap was super :) en dit alles tegen een goede prijs

Yannick
Reviewed on: 11/06/2019
Yannick recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Toprestaurant met fantastische kwaliteit! Allee...

Toprestaurant met fantastische kwaliteit! Alleen jammer dat de bezoekjes steeds zo kort zijn: de gerechten volgen zo snel op mekaar dat je uiteindelijk slechts weinig tijd doorbrengt in het restaurant. Daardoor krijg je een beetje een gejaagd gevoel, alsof je snel plaats moet maken voor de volgende klanten.

date score