gewoon een slecht restaurant
Het menu van 35 euro besteld. Eerst Crème Topinambour – céleri – poulet fumé, piulet fumé nooit ontdekt, smaak redelijk tot goed, wat meelderig en te zout. Vervolgens Pane comune – haricots blancs – mozzarella fumé – truffes: een half wit broodje met wat rucola blaadjes, zes grote witte bonen, heel klein schijfje mozzarella, een klein gedroogd tomaatje en wat gewone dressing. Meer niet. Smaak is te vergelijken met een broodje sla in een wegrestaurant. Mijn echtgenoot had Lapin – pruneaux - gueuze: meer bot dan konijn. Anderhalve pruim of iets wat daar op leek en de smaak was flauw, ondanks het bier. Tot slot: Bavarois pomme Normande. Drie kleine dunne schijfjes appel in een gele vanillesaus. De bavarois was onmiskenbaar opgeklopte pudding uit een pakje. Het geheel overgoten met een gele vanillesaus. Mijn echtgenoot had Tarte chocolat – praliné - noisettes: een zacht koekje met een dun chocolade laagje. Het geheel overgoten met een gele vanillesaus. De hoeveelheden waren zeer minimaal, zeker van het hoofdgerecht. Al met al een zware teleurstelling; in een wegrestaurant zou dit menu niet geaccepteerd worden, en zeker niet voor 35 euro. Wij waren totaal 83 euro kwijt en voelden ons achteraf opgelicht. Sorry hoor, gewoon een slecht restaurant.