Reviews for Moeder Jeanne

118 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.3
118 reviews
date score
Isabelle
Reviewed on: unknown

Restaurant was gesloten....

Restaurant was gesloten.

placeholder
William
Reviewed on: 19/03/2017
William recommends this restaurant for: Couples

We hebben de maandmenu genomen met wijnen. Bij...

We hebben de maandmenu genomen met wijnen. Bij geen enkel gerecht hebben we gehoord wat we voorgeschoteld kregen. Ook de wijnen werden zelfs niet getoond welke het was. De bouillabaisse was echt de naam niet waard. Een potje soep om over een paar stukken vis te gieten???? Kortom, geen waar voor je geld!

rosina g.
Reviewed on: 10/01/2018

panering van het vlees was waterachtig en slap....

panering van het vlees was waterachtig en slap. vliegje in dessert tamelijk koud in het restaurant

Geert
Reviewed on: 13/11/2018
Geert recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner

Echt onvriendelijke ontvangst door mevrouw...

Echt onvriendelijke ontvangst door mevrouw des huizes. Wellicht omdat we de suggestiemenu niet namen! Waren wel van plan om te groeperen maar kregen zelfs de kaart niet te zien. Zelfs niet voor de keuze van het aperitief. Echt geen reclame. De chef kwam zich dan achteraf wat excuseren voor het gedrag van mevrouw. Blijkbaar niet de eerste keer. Eten was lekker maar toch zal niemand van onze tafel van 8 nog terugkomen.

Stefan
Reviewed on: 18/02/2017
Stefan recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner

Prijs-kwaliteit zit niet ok. Suggestiemenu...

Prijs-kwaliteit zit niet ok. Suggestiemenu aan 58€ met veel te kleine porties. Alles zelf moeten bijvragen(brood, water, koffie na de maaltijd).

Hannes D.
Reviewed on: 16/09/2018
Hannes D. recommends this restaurant for: Couples

Bediening niet super vriendelijk. Geen verse...

Bediening niet super vriendelijk. Geen verse groenten en dteak tartaar was sober. Amaretto was flets. Andere prijzen op de kaart dan bij de afrekening (duurder)

jennifer b.
Reviewed on: 23/07/2017
jennifer b. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

we hadden onmiddellijk het gevoel niet welkom...

we hadden onmiddellijk het gevoel niet welkom te zijn. we werden buitengekeken.

rita
Reviewed on: unknown

smaakvol genoten

in een rustig kader hebben we genoten van een heerlijk etentje

Linda
Reviewed on: 22/10/2018
Linda recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Heel lekkere menu! Alleen wat donker plaatsje...

Heel lekkere menu! Alleen wat donker plaatsje om te zitten.alsook het verhoog van de vloer die op die donkere doorgang naar het toilet gevaarlijk is om te struikelen.

Carine D.
Reviewed on: 16/09/2018

Wij hebben heel lekker gegeten met een gepaste...

Wij hebben heel lekker gegeten met een gepaste tijd tussen de gerechten, goede bediening en een juiste prijs!

date score