We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Every noons except on Sunday, Thursday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
7.8 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Yvette
Reviewed on: unknown
Yvette recommends this restaurant for: Groups, Kids, Gastronomy

Eten lekker maar abnormaal lange wachttijd

Lekker gegeten, op het eten niets af te keuren, waren met vijf personen buiten op het terras...maar na aperitief en voorgerecht hebben we maar liefst 1u45' zitten wachten op ons hoofdgerecht. Meermaals de bediening aangesproken zonder resultaat. Ondertussen kregen alle tafels rondom ons hun bestelling ondanks dat ze pas aangekomen waren. Na aan de bediening gevraagd te hebben de rekening te brengen als ons hoofdgerecht er binnen 5 minuten niet was geserveerd kregen we wonderwel ons hoofdgerecht aangeboden en een gratis consomatie voor het superlange wachten en excuses.

placeholder
Lieve
Reviewed on: unknown

verrassend lekker!!!

Een kleine familiebijeenkomst is niet alleen uitgedraaid op een heel leuke zondag maar meteen ook op een heel lekkere! We hadden gekozen voor een vijfgangen menu en zijn niet teleurgesteld!!! Elk bord was mooi versierd, was lekker en vol smaak! Proficiat!!! Het personeel bekwaam en vriendelijk, we kijken uit naar de volgende gelegenheid om terug een feestje te versieren ;)

Claudio
Reviewed on: unknown

Voor herhaling vatbaar

Chaos en drukte, elk stoeltje bezet, en dat zijn er veel, heel veel, gezellig kader, mooi terras met speeltuin en boerderij. De verwelkoming valt tegen en de gastvrouw is eerder bazig en nors. De bediening blijkt over de gehele lijn het enige minpunt. Onkundig en onbeleefd. Wat op het bord kwam was daarentegen super. Wij kozen voor een ruim assortiment uit het menu en vooral de visgerechten zijn bijzonder lekker. Niet hedendaags of vernieuwend wel de degelijke keuken van weleer. Absolute uitschieter is de fruit-de-mer. Bijzonder vers, uitzonderlijk verzorgd en gevarieerd.

placeholder
Peggy
Reviewed on: unknown

Familierestaurant

Zeer mooi restaurant qua interieur... Oogt superromantisch maar uiteindelijk blijkt het wel eerder familierestaurant te zijn... Positief is vooral het interieur en de bediening... Had het voorrecht als eerste te tafelen in het nieuwe gedeelte van de zaak... Negatief vond ik wel voor een toch wel top-ogende bistro dat er een amuse ontbrak bij het aperitief..., de hoofdschotel was er al terwijl ons voorgerechtbord nog op tafel stond, we hadden dat amper opgegeten... Dat kan niet als je quasi nog aan t voorgerecht bezig bent dat ze er al zijn met de hoofdschotel maar het belangrijkste negatieve punt voor mij waren de diepvriesfrietjes... Das echt niet meer in... Er was veel rumoer aangezien het grotendeels families met kindjes waren die daar aanwezig waren, dus voor een gezellig dinertje zou ik het niet aanraden.... Kwaliteit vh eten was goed maar de diepvriesfrietjes trekken dit meteen mee naar beneden...

Patrik
Reviewed on: unknown

Ontgoocheld

Gezellig vol terras met uitnodigende tuin voor de kinderen. Door de drukte heeft de bediening het niet onder de markt, maar ze doen hun best. Dat je diepvries frites krijgt, kan ik nog aannemen, maar dat de mosselen weinig of niet gekuist zijn is erover. Dus mss. eens de leverancier aanspreken. Maar dat de mosselen quasi koud geserveerd worden en dus eigenlijk lang op voorhand klaargemaakt zijn, kan er bij mij niet in. Zal bij een eenmalig bezoek blijven.

malfroy
Reviewed on: unknown

gisteren geweest met groepje vrienden eten...

gisteren geweest met groepje vrienden eten was super lekker en sfeer was top

All reviews of this restaurant