Reviews for Sacchetti's Eet En Dessertkaffee

6 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.6
6 reviews
date score
placeholder
Johan
Reviewed on: unknown
Johan recommends this restaurant for: Price/quality

Eenvoudig lekker

Het eten was niet super, maar gewoon lekker. Prijs kwaliteit ok!. Vrij jonge, maar zeer enthousiaste en vriendelijke bediening. Super! Prachtige omgeving om daar op het terras te vertoeven.

placeholder
Dieter
Reviewed on: unknown
Dieter recommends this restaurant for: Couples, Business lunch/dinner, Gastronomy, Price/quality

Kwaliteit ten top.

Reeds verschillende keren gaan eten bij Sacchetti's. Telkens een ander hoofdgerecht gekozen. Nooit een verkeerde keuze gemaakt. Steeds lekker klaargemaakt en met zorg gepresenteerd. Vriendelijke bediening, heb nooit anders geweten. Lekker vers ijs. Zeker tijdens de zomermaanden op het super gezellige terras is het aangenaam vertoeven.

placeholder
Jan
Reviewed on: unknown
Jan recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Weer eens lekker gegeten

Net als votige keren, genoten van de service en het lekkere eten. We beginnen ons thuis te voelen. Jan en Marlies

placeholder
Emma
Reviewed on: unknown

Super service, locatie en keuken !

Elke keer weer een topervaring !

Danny
Reviewed on: unknown

We hadden deze zaak al een aantal keer bezocht...

We hadden deze zaak al een aantal keer bezocht en waren telkens zeer tevreden ... tot gisteravond ! We bestelden een dessert. Dat van mijn vrouw - een aantal proevertjes - was oké. Ik bestelde fruitsla en verwachtte dus een bord of coupe met stukjes fruit en eventueel een coulis of fruitsap erbij. Wat ik echter voor 8,50 euro kreeg was : een halve pompelmoes, in drie stukken gesneden, een halve appelsien, eveneens in drie gesneden, een halve appel, in vijf gesneden, een halve passievrucht en een halve banaan. In mijn ogen, dus echt geen fruitsla, maar een bord met wat stukken fruit erop en vooral een poging om heel makkelijk veel winst te maken. Een belediging van de klanten, noem ik zoiets

Inge
Reviewed on: unknown

Beperkte kaart maar uitstekende kwaliteit....

Beperkte kaart maar uitstekende kwaliteit. De paardesteak is zalig lekker, de spaghetti ging ook vlot binnen. In de zomer bij mooi weer is het extra gezellig om op het terras te zitten. De suggesties op het bord zijn stuk voor stuk aanraders!

date score