Reviews for The Yearling

79 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
79 reviews
date score
Francis
Reviewed on: 14/10/2019
Francis recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

top...

top

Denis
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 14/10/2019
Denis recommends this restaurant for: Couples

1: Le prix affiché sur le menu (corrigé à la...

1: Le prix affiché sur le menu (corrigé à la main) pour le lunch du dimanche est de 29€ au lieu de 22€ ce qui n'était pas précisé à la réservation et ne correspond pas au principe des resto days. La note reprend d'ailleurs "RESTDAYS SOIR" à 13h24! 2: La personne qui a pris la commande était à la limite de l'amabilité. 3: Le vin servi ne correspondait pas à ma commande pourtant faite clairement. Je ne l'ai malheureusement pas remarqué au service. Très bon, certes, mais beaucoup plus cher. 4: Un hors d’œuvre commandé a été remplacé sans que nous soyons prévenus lors de la commande. Dommage, le repas était très bon, y compris le hors d’œuvre en question et l'autre personne qui servait plutôt agréable. En résumé, il y a de fameux efforts à faire pour assurer la fidélité des clients.

Martine
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 14/10/2019
Martine recommends this restaurant for: Couples

Ontvangst door Franstalige kelner, die geen...

Ontvangst door Franstalige kelner, die geen Nederlands kon of wou spreken. Restodays menu duurder dan vermeld op hun site.

Marcel
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 14/10/2019
Marcel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Nous y avons bien mangé. Un personnel plus...

Nous y avons bien mangé. Un personnel plus professionnel (présentation) serait un plus.

Anita
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 09/10/2019
Anita recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Was mekker en verzorgd klasse...

Was mekker en verzorgd klasse

Guy
This review is written after a reservation for the RestoDays menu 3 services
Reviewed on: 06/10/2019
Guy recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Kwaliteit en keuzemogelijkheden van het menu....

Kwaliteit en keuzemogelijkheden van het menu. Gunstige prijs voor dit aanbod.

Marie-Rose
Reviewed on: 06/09/2019
Marie-Rose recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten is er altijd heel lekker en het person...

Het eten is er altijd heel lekker en het personeel heel vriendelijk Ik ga er met plezier en mijn vrienden ook

daniel
Reviewed on: 12/08/2019
daniel recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

het eten is er goed,mooie omgeving, enige minpu...

het eten is er goed,mooie omgeving, enige minpunt voor de eerste keer was de vloer en wc niet proper

Paul
Reviewed on: 09/08/2019
Paul recommends this restaurant for: Couples

Ik had op de uitnodiging een opmerking gezet...

Ik had op de uitnodiging een opmerking gezet met de vraag op ze gin tonic hadden en zoete wijn en dit per mail te bevestigen. Hier hebben ze niet op geantwoord. Ik heb dan telefonisch contact gehad na de vraag voor een Nederlands persoon kwam er één en ze hadden bij de gevraagde opmerkingen. ter plaatse de gin tonic geen probleem. Wij vroegen een zoete wijn, zij deden 2 voorstellen ik neemt de zoetste volgens hen er uit. geen zoete wijn dus, kwamen ze met een andere een Riesling als ze die fles open deden waren we verplicht die te nemen, ik vroeg dan of ze een dessert wijn hadden, hebben ze niet op geantwoord en dan wouden ze zelfs geen Nederlands meer spreken. Een zoete wijn hebben ze dus niet. Dus liep alles in het honderd en zijn wij vertrokken. Ik heb na 10 min thuis hen opgebeld dan konden ze wel perfect Nederlands ik heb het rekening nummer gevraagd voor betaling van de aperitief en het voor gerecht en heb dit betaald. Hij wou dat ik de fles wijn die ze hebben terug weg genomen, ook betaalde dit ben ik niet van zin.

Corinne
Reviewed on: 03/07/2019
Corinne recommends this restaurant for: Groups, Kids

Bon mais très cher Nous étions seuls et le...

Bon mais très cher Nous étions seuls et le service était bien.

date score
×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below