Reviews for Mie Van Bart

1069 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
7.9
1069 reviews
date score
Anja F.
Reviewed on: 23/04/2019
Anja F. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We hebben heel lekker gegeten en in een mooi...

We hebben heel lekker gegeten en in een mooi kader, vriendelijke bediening

LUC G.
Reviewed on: 20/04/2019
LUC G. recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Vlotte bediening, leuk kader, lekker eten en...

Vlotte bediening, leuk kader, lekker eten en drinken. We waren met 3 koppels "regelmatige restaurantbezoekers" en iedereen was tevreden. Perfecte avond. Extra pluim om het realiseren van de vraag om pasta met zeevruchten onder voorgerecht vorm te serveren.

Annick
Reviewed on: 19/04/2019
Annick recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker en gezellig...

Lekker en gezellig

Catherine
Reviewed on: 18/04/2019
Catherine recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Tevreden omdat het eten lekker was. Minder...

Tevreden omdat het eten lekker was. Minder tevreden over de service na het hoofdgerecht.

Patrick
Reviewed on: 18/04/2019
Patrick recommends this restaurant for: Business lunch/dinner

Heel goed lekker kunne eten aangename service...

Heel goed lekker kunne eten aangename service goed qualiteit

Jan
Reviewed on: 14/04/2019
Jan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

zeer aangename omgeving, een prima en zeer...

zeer aangename omgeving, een prima en zeer vriendelijke bediening en vooral de genoten maaltijd was schitterend!

Marika
Reviewed on: 14/04/2019
Marika recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

vriendelijke bediening niet opdringerig je...

vriendelijke bediening niet opdringerig je voelt je welkom en ja lekker eten hè daarvoor danken we het team

Koen
Reviewed on: 12/04/2019
Koen recommends this restaurant for: Couples, Kids, Price/quality

Heerlijk gegeten...

Heerlijk gegeten

Caroline C.
Reviewed on: 10/04/2019
Caroline C. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Trendy atmosphere

Zeer aangenaam, gezellig, rustig, lekker eten !...

Zeer aangenaam, gezellig, rustig, lekker eten !

Jurgen
Reviewed on: 08/04/2019
Jurgen recommends this restaurant for: Groups

Fijne avond gehad...

Fijne avond gehad

date score