Lekker eten...
Lekker eten
Eten is super lekker en bediending is goed. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam. Tijd voor een praatje is er altijd.
De khai prad krapraw was bijzonder lekker: pittig maar toch zonder het volledige smaakpallet te overheersen zodat alle ingrediënten perfect tot hun recht kwamen. De relaxte atmosfeer en vriendelijke bediening verdienen ook een pluim.
zeer vriendelijke bediening, en het eten is zeer goed gekruid. soms een beetje te veel grote stukken gember, maar over het algemeen heel lekker. aangenaam vertoeven op het terras. er zijn heel weinig restaurants met een mooi terras, jullie zouden daar wat meer mee moeten doen. wat parasolletjes voor de gezelligheid, wat kussentjes. is misschien een tip om meer volk aan te trekken. groetjes, doe zo voort.
Zeer lekker gegeten , goeie service, vriendelijk personeel, fijne ervaring en we gaan zeker terug!
Lekkere gerechten met verse producten
Bediening top en kwaliteit + omgeving nog meer top! Dus, topper!
We hebben superlekker gegeten!
Accueil très sympathique et très grande gentilesse de la part du patron ! Un grand merci.