Reviews for Bistro L'amuse

3 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
3 reviews
date score
placeholder
Rudy
Reviewed on: 29/05/2018
Rudy recommends this restaurant for: Couples, Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

heel goed

Zondag 27 mei zijn we daar gaan eten met een groep en was heel goed vlotte bediening en heel vriendelijk niet lang moeten wachten zeker een aanrader namens BC Routier (Rudy)

Roosje
Reviewed on: unknown
Roosje recommends this restaurant for: Groups, Kids

Zeer lekkere menu

We hebben met de hele tafel de menu genomen, en die was zeer lekker! Enkel de bediening was een beetje traag, maar het was dan ook druk. We komen zeker terug!

placeholder
Marie-Christine
Reviewed on: unknown
Marie-Christine recommends this restaurant for: Couples, Kids

lekkere menu

we hebben op 02/04/2016 ' s avonds er een keuzemenu (vis/vlees) gegeten.Huiswijnen inbegrepen.Onze hapjes waren verzorgd en lekker.(veel) 4 bereidingen vergezeld van een lekker glas cava.Als voorgerecht hebben we voor de scampi's à l'amuse gekozen (met paprikasaus).Was lekker en voldoende.Als hoofdschotel hebben wij gekozen voor vis(kabeljauwhaasje met spinazie,kruidenpuree en champagnesaus).Als nagerecht kozen we voor de Irish Koffie.Lekker klaargemaakt..Is voor herhaling vatbaar. De bediening is goed en ze zijn vriendelijk en beleefd.Doe zo verder!!.

date score