Kitchen
Budget
€€
Closing days
Open 7/7
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.6 Based on 8 reviews
Service
Quality
Atmosphere
8 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Danny & Maryleen
Reviewed on: unknown

Lekker en gezellig tafelen

Op zondagnamiddag 17/08/2014 (na reservering) heel lekker gegeten. Mijn echtgenote en ik opteerden voor het verkorte "Zomermenu (45,00 euro/pp) ALL-IN" (aperitief, fles water, wijnen (rood/wit), koffie, aperitiefhapjes, voorgerecht, soep, hoofdgerecht (met keuze vlees of vis), nagerecht, versnaperingen). Het eten was heel lekker en smaakvol. Met liefde bereid. Zeer goede en vriendelijke bediening. En aan wijn geen tekort: glazen werden tijdig bijgevuld. Een échte aanrader voor een romantisch etentje in een rustiek kader.

placeholder
Mélissa
Reviewed on: unknown

zeer goed restaurant en goede bediening!

Ik ga al een paar jaar naar dit restaurants en ze weten me steeds te verassen met hun lekkere en goedkope menu's en gezellige sfeer! Ze blijven steeds hun niveau behouden! Vriendelijk personeel, vullen je glas steeds bij. zeker een aanrader!!

Wim
Reviewed on: unknown

Enkele dagen geleden hebben we er de menu van...

Enkele dagen geleden hebben we er de menu van 33 euro genomen. Dit is een 4 gangen menu met aperitief, aangepaste wijnen en water inbegrepen. Wij vonden dit zéér goedkoop voor wat we kregen! Alles was heel heel lekker behalve de soep die zuur smaakte maar dat beschouwen we als een klein schoonheidsfoutje. Erg gezellig kader ook!

wim
Reviewed on: unknown

Ideaal voor met compagnie, goede menuformules;...

Ideaal voor met compagnie, goede menuformules; 39-45 € en je hebt rijkelijk en lekker gegeten en gedronken ! leuk interieur zoals in een "bruin café", mooie ligging

Martine
Reviewed on: unknown

Een goede ontvangst van de zaalmeester, lekker...

Een goede ontvangst van de zaalmeester, lekker eten, goede ontspannen sfeer, geen stijf gedoe , een restaurant waar je jezelf kan zijn met het gevoel, dat je ,gelijk wat voor een menu je neemt even vriendelijk en vlot zal bediend worden.Dat was voor ons toch ontzettend belangrijk, als je bijvoorbeeld onverwachts na een wandeling binnenstapt met grote honger en toch wat wil eten aan een bepaalde prijscategorie, voor hen blijft het hetzelfde ..............je word even goed bediend en je krijgt nog een mooie zitplaats er bovenop. Prijs kwaliteit een aanrader!!!

pierre
Reviewed on: unknown

Wij kozen voor het "stuntmenu" voor de heel...

Wij kozen voor het "stuntmenu" voor de heel schappelijke prijs van 29 € all in. Uitermate tevreden. Hedendaagse en verzorgde keuken. Prijs/kwaliteit een aanrader.

Geert
Reviewed on: unknown

Best aangenaam restaurant, goede bediening...

Best aangenaam restaurant, goede bediening en voortreffelijke keuken. Van het rokersprobleem heb ik geen last gehad, wel een beetje van de grote pauze tussen de soep en het hoofdgerecht die het gevolg was van de drukte. Maar ja, een druk restaurant is meestal een goed teken. Inkleding is een beetje passé retro, maar na een tijdje vind je het daar wel best gezellig. Geen superlatieven, maar wel een onderscheiding waard.

Rosine
Reviewed on: unknown

Dit was ons eerste bezoek, het april menu was...

Dit was ons eerste bezoek, het april menu was lekker, de bediening zeer vriendelijk. Het grote -punt : zowel rokers als niet-rokers zitten in dezelfde zaal en er werd absoluut geen rekening gehouden met het rookverbod in de voorziene niet-rokers ruimte ! Een tegenvaller - beter in 2007 ?

All reviews of this restaurant