Extraordinary 9.0 Score based on 7 reviews
We have no photo of this restaurant yet
Add a photo
placeholder
Kitchen
Budget
€€
Closing days
Tuesday, Wednesday
Contact
Show phone number
View all restaurant details
Review score
9.0 Based on 7 reviews
Service
Quality
Atmosphere
7 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Frank
Reviewed on: unknown
Frank recommends this restaurant for: Couples, Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Een ervaring rijker

Uitstekend restaurant Een zeer grote aanrader. Prijs / kwaliteit perfect Bediening /sfeer/ omgeving alles is even goed We gaan zeker terug. T,is super

Bert
Reviewed on: unknown

Hebben buiten gezeten in de gezellige tuin,ware...

Hebben buiten gezeten in de gezellige tuin,waren iets vroeger wat geen enkel probleem was, hebben zelfs 2 aperitieven gekregen omdat de hapjes op zich lieten wachten wat onze fout was omdat we zo vroeg waren, zeer vriendelijk personeel.We hebben de korte versie van de degustatiemenu genomen.Eerst 1 hapje met zalmtartaar dan rougetfilet welke zeer goed gebakken was dan een kreeftesoepje met verse garnalen en als hoofdschotel een koteletje van konijn en een lekker dessertje. Alles all in van aperitief tot water,wijnen en koffie,ook met de wijnen zeer royal om bij te gieten en dit voor de prijs van 49 euro. Zeker een restaurant om terug te keren.

Rik
Reviewed on: unknown

voortreffelijke keuken met hier en daar een...

voortreffelijke keuken met hier en daar een nieuwe smaak=verassing prijs/kwaliteit dik in orde mooi interieur

yssingeaux
Reviewed on: unknown

communiefeesten zijn meestal een verschrikking...

communiefeesten zijn meestal een verschrikking voor de uitgenodigden; maar deze zaal/resto bevestigd de uitzondering op de regel. Hoogstaande originele foodkwaliteit; onberispelijke, correcte service en een rustgevende aangename sfeer, Een aanrader om buiten voor- en na te genieten.

placeholder
Roos
Reviewed on: unknown

Prachtige locatie, uitstekende kookprestatie,...

Prachtige locatie, uitstekende kookprestatie, uitmuntende presentatie en, ondanks het groot aantal bezoekers een zeer vlotte en uitermate vriendelijke bediening! Hier moet je geweest zijn!

Marc
Reviewed on: unknown

De eerste indruk bij het binnenkomen was nogal...

De eerste indruk bij het binnenkomen was nogal sceptisch, waarschijnlijk door de lage plafonds en de ruimte ingenomen door de molen: zo klein. Maar eenmaal aan tafel bleek dit geen probleem meer te zijn. Een lekker menu met aangepaste wijnen werd ons op een aangename manier aangeboden. Ik genoot ervan en achteraf gaf ik het grif toe: mijn eerste indruk was verkeerd: DIT IS EEN AANRADER

Stef
Reviewed on: unknown

Te goed voor deze wereld! Prijs kwaliteit is...

Te goed voor deze wereld! Prijs kwaliteit is dit een voltreffer eerste klas. Lekkere verzorgde combinatie aan prijzen waar je in het verstedelijkte gebied enkel een biefstuk friet voor kan krijgen... meer dan de moeite waard om even rond te rijden!

All reviews of this restaurant