Kitchen
French 
Budget
€€€
Closing days
Sunday evening, Monday, Tuesday, Wednesday evening, Thursday evening, Saturday noon
Contact
Show phone number Email Website
About this restaurant
Reservaties kunnen enkel telefonisch gebeuren
op 055 49 85 29. Gastronomie in de Zwalmstreek

Op sluitingsdagen openen wij het restaurant graag voor groepen!
View all restaurant details
Review score
8.3 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
hedwig
Reviewed on: unknown
hedwig recommends this restaurant for: Couples, Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Kwaliteit/prijs

Dit is één van de beste restaurants van de streek qua kwaliteit/prijs. Er is een goede variabiliteit qua menu in functie van de periode. De Valentijn menu ervaren we als topper. De wijnen zijn zeer smaakvol en er is ruime bediening. De tijdsspanne tussen de verschillende gangen is ideaal om er optimaal van de te genieten en het middagmaal te beëindigen tegen 16u. Bij passage op zondag kan, in geval het menu zakelijk is, het beëindigen van de menu om 16u een beperking zijn

Raf
Reviewed on: unknown

Wij aten hier het verrassingsmenu dat aangebode...

Wij aten hier het verrassingsmenu dat aangeboden wordt op vrijdagavond. Van hapje tot dessert is elk gerecht heel verzorgd, supervers en heel mooi gepresenteerd. De aangepaste wijnen waren inbegrepen, er was een Bergerac bij het voorgerecht die we te zoet vonden maar de overige wijnen waren zeer voortreffelijk.

Frank
Reviewed on: unknown

Nu vrijdag zijn we met 4 personen de herfstdegu...

Nu vrijdag zijn we met 4 personen de herfstdegustatie gaan eten op aanraden van vrienden maar toch eerst eens op www.kapelleke.be het menu bekeken. Het was een gezellige avond, vriendelijke en vlotte bediening, zeer goede keuken, hoogstaand niveau en voor zo' n prijs.( 65 € aperitief met succulente hapjes, wijnen en koffie incl). De porties waren ruim voldoende, eveneens de lekkere wijnen. Het gerecht dat er met koppen bovenuit stak was zeker de hertenfilet en het nagerecht. Hier komen we zeker terug!

placeholder
Roos
Reviewed on: unknown

Fijne keuken, vlotte bediening en gevarieerde...

Fijne keuken, vlotte bediening en gevarieerde menu's, die helaas weinig keuze laten en op een geaffecteerde manier opgediend worden in een te klassiek interieur. Te gewoon om heel chique te zijn; te chique om gewoon te kunnen genieten. Een twijfelgevalletje, met wel lekker eten.

bob
Reviewed on: unknown

vrijdag ll. "t kapelleke" bezocht ; zonder...

vrijdag ll. "t kapelleke" bezocht ; zonder overdrijven een openbaring ; prijs-kwaliteit niet te overtreffen ; het verrassingsmenu is echt een verrassing : zeer geslaagde combinaties ; misschien nog een beetje meer aandacht voor de wijnen . komen zeker terug . bds kortrijk .

placeholder
Georges
Reviewed on: unknown

Une agréable découverte. Intérieur de bon style...

Une agréable découverte. Intérieur de bon style et accueil très sympa. La cuisine est très correcte avec un peu de créativité. A ce niveau de prix c'est presque sans concurrence. Quant à cotation du Lemaire (72) on peut se poser de nouveau bcq de questions ? A découvrir.

All reviews of this restaurant