placeholder
Kitchen
Budget
Closing days
Monday, Tuesday
Contact
Show phone number Email
View all restaurant details
Review score
8.9 Based on 6 reviews
Service
Quality
Atmosphere
6 people have written a review about this restaurant
By sharing your experience, you help users make their choice
 
Willy
Reviewed on: unknown

Overgenomen door nieuwe eigenaar na faillisseme...

Brasserie Brasseur is in 2012 Grand-Café Brasserie Brasseur geworden en inmiddels (mei 2014) grondig gerenoveerd. Naast de klassieke Vlaamse brasseriegerechten aan democratische prijzen pakt de zaakvoerder - chefkok Peter uit met een excellent 3-gangen keuzemenu vanaf 35€, BIB-Gourmand waardig, dat menig gastronoom kan bekoren. Er is een buiten- en binnenspeeltuin, een zonnig terras en grote parking. De porties zijn ruim en de bediening vriendelijk en ongedwongen. De kinderen hebben er een eigen menukaart. Kortom, een aanrader...

Edwin
Reviewed on: unknown

Dit restaurant is geen brasserie, wanneer je...

Dit restaurant is geen brasserie, wanneer je hier in de middag komt om hier iets te drinken wordt je weggestuurd, want het is de bedoeling dat je iets eet. Ondanks dat op de website staat dat het pas vanaf 17.00 uur restaurant is. In de week is er eigenlijk alleen maar een klein speeltuintje, ik snap niet waar het etiket meest kindvriendelijke brasserie vandaan komt.

Linda
Reviewed on: unknown

uitstekende prijs/kwaliteit verhouding - aangen...

uitstekende prijs/kwaliteit verhouding - aangenaam kader - prima bediening een echte aanrader !

Joris
Reviewed on: unknown

Vandaag vriendin en dochter uitgenodigd in...

Vandaag vriendin en dochter uitgenodigd in dit restaurant. Let wel: restaurant, want "Brasserie" dekt geenszins de lading, behalve wat de prijzen betreft. Hoewel de kaart nogal een traditionele keuken weergeeft, getuigen de suggesties beslist van meer inspiratie waardoor ook de fijnproevers aan bod komen. In een uitermate gezellig kader hebben we bijzonder lekker eten gekregen. De bediening was vlot, uitermate vriendelijk en met veel aandacht voor de kinderen die er aanwezig waren. De Brasserie is evenwel niet enkel kindvriendelijk in de omgang, maar door een speeltuin buiten en een grote speelhoek binnen, hebben jongeren er steeds wat te doen. Toen wij er waren was er zelfs iemand die speciaal toezicht hield op de kinderen. Heel goed bekeken, want zo kan je als ouder, zelf rustig van je maaltijd genieten zonder je kinderen steeds weer ter orde te roepen. Weldoordacht heeft men de plaatsten waartoe de kinderen zich aangetrokken voelen gescheiden van het restaurant, zodat het gejoel niet echt hoorbaar is. Zo kan je ongestoord genieten van je maaltijd. De Brasserie scoort dus op alle punten. Minpuntje? Nee, ik kan er geen bedenken. Lekker eten, betaalbaar (volledige menu aan 28 Euro), veelal onbekende maar zorgvuldig geselecteerde en lekkere wijnen, uitermate vriendelijke en perfecte bediening in een gezellig kader. Hier komen we zeker terug.

Caroline
Reviewed on: unknown

Voor families met kinderen ZEKER één van de...

Voor families met kinderen ZEKER één van de meest fantastische restaurants die er in het waasland en omstreken te vinden zijn! Ook voor een gezellige avond zonder kinderen is dit de moeite, aangezien je geen last hebt van spelende kinderen doordat er kinderopvang is! Hun ribbekes zijn bij de beste die ik ooit gegeten heb. De service is fantastisch en de sfeer zeker even goed. Prijs kwaliteit om over naar hier te schrijven! Ze zien ons daar nog!

Veerle
Reviewed on: unknown

Mooi en gezellig ingericht, heerlijke wijn...

Mooi en gezellig ingericht, heerlijke wijn en het eten was ook heel verzorgd! De bediening was supervriendelijk, wat ik ten zeerste apprecieer! Zeker een aanrader!

All reviews of this restaurant