Voorgerechten:
Ceviche van wijting
Bloemkool / limoen / koriander / Pickles
Kaaskroket
witloof / Yoghurt / dille / krokante ui
Huisbereide garnaalkroket klassiek gebracht
Huisbereid / Peterselie / Citroen
Vitello tonato “ De Notelaar”
Tataki tonijn / kalfsvlees / ansjovis / appelkapper
Carpaccio hert
Ganzelever / kweepeer / knolselder / spinazie
Krokante Nobashi garnaal
Aziatische groentensalade / Oosterse sesamdressing
Soepen:
Tomaat
balletjes / room
Dagsoep
Chef's keuze
Hoofdgerechten:
Heekfilet
Rode mulfilet
Eendenborstfilet
Fazantfilet
Chateaubriand
Ravioli boschampignon / truffel
Deze gerechten bevatten aangepaste groentjes en een aardappelbereiding aangevuld met kroketjes op tafel.
Desserten:
Dessertenbuffet (ruim assortiment aan mini dessertjes)
Aan tafel geserveerd
Dame Blanche
vanille / chocolade / slagroom
Creme Brulée
klassiek gebracht
Pim's
sinaasappel / chocolade
Kaasbordje
samengesteld door de chef (+ 7 euro)
Kindergerechten:
Biefstuk
Balletjesbrochette
Kaaskroket
Kippennuggets
Videe
Deze gerechten bevatten aangepaste groentjes en aardappelbereidingen naar keuze: Gebakken aardappeltjes, frietjes, kroketjes.