Keuzemenu aan tafel geserveerd bij De Notelaar

van 6 januari tot 28 februari 2023

4 GANGEN MENU ALL-IN:
60 euro p.p. incl. all-in drankenpakket (geen sterke dranken) - duurtijd 4 uren

+ 5 euro p.p. per bijkomend uur

Kinderen: 3 euro per levensjaar vanaf 4 tot 12 jaar


 

ZONDER DRANKEN:
3 gangen (voor- en hoofdgerecht en dessert):
40 euro p.p.

4 gangen (voorgerecht, soep, hoofdgerecht, dessert)
45 euro p.p.

 

Voorgerechten:

Ceviche van wijting
Bloemkool / limoen / koriander / Pickles

Kaaskroket
witloof / Yoghurt / dille / krokante ui

Huisbereide garnaalkroket klassiek gebracht
Huisbereid / Peterselie / Citroen

Vitello tonato “ De Notelaar”
Tataki tonijn / kalfsvlees / ansjovis / appelkapper

Carpaccio hert
Ganzelever / kweepeer / knolselder / spinazie

Krokante Nobashi garnaal
Aziatische groentensalade / Oosterse sesamdressing

 

Soepen:

Tomaat
balletjes / room

Dagsoep
Chef's keuze

Hoofdgerechten:

Heekfilet
Rode mulfilet
Eendenborstfilet
Fazantfilet
Chateaubriand
Ravioli boschampignon / truffel

 

 

Deze gerechten bevatten aangepaste groentjes en een aardappelbereiding aangevuld met kroketjes op tafel.

Desserten:

Dessertenbuffet (ruim assortiment aan mini dessertjes)

Aan tafel geserveerd

Dame Blanche
vanille / chocolade / slagroom

Creme Brulée
klassiek gebracht

Pim's
sinaasappel / chocolade

Kaasbordje
samengesteld door de chef (+ 7 euro)

Kindergerechten:

Biefstuk

Balletjesbrochette
         
Kaaskroket

Kippennuggets

Videe


Deze gerechten bevatten aangepaste groentjes en aardappelbereidingen naar keuze: Gebakken aardappeltjes, frietjes, kroketjes.