Menu RestoDays

Filet Pur

Limousin - Pecorino - Rucola - Ganzenlever - Truffel

(koude bereiding)

***

Noordzeetarbot

Blanke botersaus - Witte asperges - Aardappel - Saffraan

(Diner*)

***

Duifje ‘Clos du Roy’

Jus van Eekhoorntjesbrood

***

Pompelmoes - Mango

OF

Kaaskar ‘Sophie’, gedroogde vruchten, notenbrood

(suppl. € 20)

 

Lunch: € 46 (3 gangen) + wijnen € 20 / Diner*: € 56 (4 gangen) + wijnen € 30

Bij wijzigingen wordt er een supplement aangerekend.



 

Filet Pur

Limousin - Pecorino - Roquette - Foie d’oie - Truffes

(préparation froide)

***

Turbot

Beurre blanc - Asperges - Pommes de terre - Safran

(Diner*)

***

Pigeonneau ‘Clos du Roy’

Jus de Cêpes

***

Pamplemousse - Mangue

Ou

Chariot de fromage ‘Sophie’, chutney, pain au noix

(suppl. € 20)

 

Lunch: € 46 (3 plats) + vins € 20 / Diner*: € 56 (4plats) + vins € 30