Entrées - Voorgerechten
- Salade d'Asperges vertes et Gambas, 16,50 €
Vinaigrette Balsamique
Salade van groene Asperges en Gambas met een Balsamieksausje
- Salade Niçoise 14,50 €
Salade Niçoise
- Salade croustillante au Chavignol 12,00 €
& Saumon fumé
Knapperige salade met Chavignol
en gerookte Zalm
- Salade César 14,00 €
Ceasar sla
- Huîtres selon arrivage 18,00 €
Oesters (volgens daglevering)
- Salade de Lentilles vertes du Puy 16,50 €
et Foie de Canard poêlé
Salade van Lenzen uit Puy
met gebakken Eendenlever
- Soupe de Poisson, toast à la Rouille 12,00 €
Vissoep met een Toastje en zijn Rouille
- Soupe à l'oignon gratinée 10,00 €
Gegratineerde Uiensoep
- St-Jacques rôties, coulis d'Epinards 20,00 €
et Champignons sauvages sautés
Gebakken Sint Jakobsschelpen met een coulis
van Spinazie en gebakken wilde Paddestoelen
- Brochette de Scampis et concassé 15,50 €
de Tomates, Mayonnaise aux Olives
Spiesje van Scampi's en Tomaten,
Mayonnaise met Olijven
Plats - Hoofdgerechten
- Magret de Canard rôti au Miel 22,00 €
Met Honing gebakken Eendeborst
- Carré d'Agneau rôti au Thym, 30,00 €
fine pr ovençale
Met Tym gebraden Lamscarré op Provençaalse wijze
- Dos de Saumon poché 17,00 €
Gepocheerde Zalmrug
- Sole grillée, beurre aux Algues 32,00 €
Gegrilde Tong met Algenboter
- Pavé de Turbot et Supions, 30,00 €
beurre à la fleur de Sel fumé
Tarbotstukje met Inktvisjes, boter van gerookte ‚Fleur de Sel'
- Filet de Bar cuit sur peau, 26,00 €
consommé de Légumes aux Palourdes
Op de huid gebakken Zeewolf,Groentenbouillon
met Schelpdieren
- Assiette végétarienne (choix du Chef) 12,00 €
Vegetarische schotel van de Chef
Grillades
- Entrecôte Salers 22,00 €
Tussenribstuk uit ’Salers'
- Filet pur du Charolais 24,00 €
Rundsfilet ’Charolais'
- Côte à l'os Normande 30,00 €
T bone steak uit Normandië
- Poitrine de Volaille 15,00 €
Gevogelteborst
Légumes - Groenten
- Carottes à la Coriandre 3,00 €
Wortelen met Koriander
- Haricots verts aux Oignons doux 3,00 €
Groene Boontjes met zachte Ui
- Asperges vertes au Lard fermier 5,00 €
Groene Asperges met Boerenspek
- Chicons braisés 3,00 €
Gesmoord Witloof
- Champignons 3,00 €
Paddestoelen
Garnitures - Garnituur 2.00€
- Gratin dauphinois / Gegratineerde
Aardappelen
- Polenta
- Tagliatelles / Tagliatelli
- Pommes de terre persillées /
Gepersilleerde Aardappelen
- Frites / Frieten
- Riz pilaf / Pilaf Rijst
- Pomme au four/ Ovengebakken Aardappelen
Sauces - Sausen 2.50€
- Béarnaise
- Roquefort
- Hollandaise / Hollandse
- Poivre / Pepersaus
Desserts - Nagerechten
- Mousse Chocolat et son sorbet de Menthe 8,00 €
Chocolademousse met een Sorbet van Muntijs
- Croustillant d'Ananas caramelisé, 8,00 €
glace Coco
Knapperige gekarameliseerde Ananas
met Kokosnootijs
- Crème brûlée, glace Spéculoos 8,00 €
Crème brûlée met Speculoosijs
- Ile flottante, glace au Caramel 6,00 €
‚Ile flottante' met Karamelijs
- Assiette de Fromages 8,00 €
Kaasbordje
- Moelleux au chocolat amer 9,00 €
Lauw warm Gebakje van bittere Chocolade
- Crème de Citron aux Fruits rouges 8,00 €
Citroenmousse met rode Vruchten -
Service & TVA 21% inclus
Dienst & BTW21% in de pr ijs inbegrepen
Last revised a nd pr inted on September, 25th 2007