Entrées - Voorgerechten

- Salade d'Asperges vertes et Gambas, 16,50 €
Vinaigrette Balsamique

Salade van groene Asperges en Gambas met een Balsamieksausje

- Salade Niçoise 14,50 €

Salade Niçoise

- Salade croustillante au Chavignol 12,00 €
& Saumon fumé

Knapperige salade met Chavignol
en gerookte Zalm

- Salade César 14,00 €

Ceasar sla

- Huîtres selon arrivage 18,00 €

Oesters (volgens daglevering)

- Salade de Lentilles vertes du Puy 16,50 €
et Foie de Canard poêlé

Salade van Lenzen uit Puy
met gebakken Eendenlever

- Soupe de Poisson, toast à la Rouille 12,00 €

Vissoep met een Toastje en zijn Rouille

- Soupe à l'oignon gratinée 10,00 €

Gegratineerde Uiensoep

- St-Jacques rôties, coulis d'Epinards 20,00 €
et Champignons sauvages sautés

Gebakken Sint Jakobsschelpen met een coulis
van Spinazie en gebakken wilde Paddestoelen

- Brochette de Scampis et concassé 15,50 €
de Tomates, Mayonnaise aux Olives

Spiesje van Scampi's en Tomaten,
Mayonnaise met Olijven

 

Plats - Hoofdgerechten

- Magret de Canard rôti au Miel 22,00 €

Met Honing gebakken Eendeborst

- Carré d'Agneau rôti au Thym, 30,00 €
fine pr ovençale

Met Tym gebraden Lamscarré op Provençaalse wijze

- Dos de Saumon poché 17,00 €

Gepocheerde Zalmrug

- Sole grillée, beurre aux Algues 32,00 €

Gegrilde Tong met Algenboter

- Pavé de Turbot et Supions, 30,00 €

beurre à la fleur de Sel fumé
Tarbotstukje met Inktvisjes, boter van gerookte ‚Fleur de Sel'

- Filet de Bar cuit sur peau, 26,00 €
consommé de Légumes aux Palourdes

Op de huid gebakken Zeewolf,Groentenbouillon

met Schelpdieren
- Assiette végétarienne (choix du Chef) 12,00 €

Vegetarische schotel van de Chef

 

Grillades

- Entrecôte Salers 22,00 €

Tussenribstuk uit ’Salers'

- Filet pur du Charolais 24,00 €

Rundsfilet ’Charolais'

- Côte à l'os Normande 30,00 €
T bone steak uit Normandië

- Poitrine de Volaille 15,00 €

Gevogelteborst


Légumes - Groenten

- Carottes à la Coriandre 3,00 €

Wortelen met Koriander
- Haricots verts aux Oignons doux 3,00 €

Groene Boontjes met zachte Ui

- Asperges vertes au Lard fermier 5,00 €
Groene Asperges met Boerenspek

- Chicons braisés 3,00 €

Gesmoord Witloof

- Champignons 3,00 €
Paddestoelen

 

Garnitures - Garnituur 2.00€

- Gratin dauphinois / Gegratineerde
Aardappelen
- Polenta
- Tagliatelles / Tagliatelli
- Pommes de terre persillées /
Gepersilleerde Aardappelen
- Frites / Frieten
- Riz pilaf / Pilaf Rijst
- Pomme au four/ Ovengebakken Aardappelen

Sauces - Sausen 2.50€

- Béarnaise
- Roquefort

- Hollandaise / Hollandse
- Poivre / Pepersaus

 

Desserts - Nagerechten

- Mousse Chocolat et son sorbet de Menthe 8,00 €
Chocolademousse met een Sorbet van Muntijs

- Croustillant d'Ananas caramelisé, 8,00 €

glace Coco

Knapperige gekarameliseerde Ananas
met Kokosnootijs

- Crème brûlée, glace Spéculoos 8,00 €

Crème brûlée met Speculoosijs

- Ile flottante, glace au Caramel 6,00 €

‚Ile flottante' met Karamelijs
-
Assiette de Fromages 8,00 €

Kaasbordje
-
Moelleux au chocolat amer 9,00 €

Lauw warm Gebakje van bittere Chocolade

- Crème de Citron aux Fruits rouges 8,00 €
Citroenmousse met rode Vruchten -

 

Service & TVA 21% inclus

Dienst & BTW21% in de pr ijs inbegrepen
Last revised a nd pr inted on September, 25th 2007