Reviews

Restaurant Het Nieuwe Palinghuis

Sint Jansvliet 14 2000 ANTWERP
Glenn Plas
GlennPlas
Reviewed on  31/10/2009 13:03

Zoals reeds gesteld, zeer kwalitatieve keuken. Uitgebaat door een bli...

Zoals reeds gesteld, zeer kwalitatieve keuken. Uitgebaat door een blijkbaar zeer avontuurlijk koppel. Mosselen kunnen zelden verkeerd gaan maar toch waren deze uitzonderlijk lekker. De aperitief hapjes zijn zeer aangenaam lekker. Alles smaakt toch zeer vers. Spijtig dat het wat klein is en je redelijk dicht op elkaar zit maar toch kan je er met een grotere groep terecht. Echte aanrader voor de Antwerpenaar. Reputatie van dit restaurant via mond aan mond reclame tot onze oren gekomen. Prima en sympathieke service ook.

Glenn Plas
3 Favorites
3 Reviews
Reviewed on  31/10/2009 13:03

Zoals reeds gesteld, zeer kwalitatieve keuken. Uitgebaat door een bli...

Zoals reeds gesteld, zeer kwalitatieve keuken. Uitgebaat door een blijkbaar zeer avontuurlijk koppel. Mosselen kunnen zelden verkeerd gaan maar toch waren deze uitzonderlijk lekker. De aperitief hapjes zijn zeer aangenaam lekker. Alles smaakt toch zeer vers. Spijtig dat het wat klein is en je redelijk dicht op elkaar zit maar toch kan je er met een grotere groep terecht. Echte aanrader voor de Antwerpenaar. Reputatie van dit restaurant via mond aan mond reclame tot onze oren gekomen. Prima en sympathieke service ook.

Restaurant Hong Kong Garden

Rijmenamseweg 32 2820 BONHEIDEN
Glenn Plas
GlennPlas
Reviewed on  31/10/2009 12:58

Dit restaurant behoord tot de top van de Chinese keuken in de streek. ...

Dit restaurant behoord tot de top van de Chinese keuken in de streek. Sympathieke eigenaar, komt steeds even langs wanneer de eerste drukte over is om een praatje te maken. De specialiteiten van het huis zijn niet te versmaden. Meerdere keren reeds gaan eten, kwaliteit blijft constant. Vooral de Sizling (kip/vlees/...), de gebakken rijst en de tong in witte druivensaus smaken ongeloofelijk lekker. Zelden gebakken rijst gegeten die zo perfect smaakte. Interieur veranderd wel eens om de paar jaren, leuke veranda en in de zomer kan je aperitieven in de prachtige Japanse tuin. Kwa eten vind ik dit persoonlijk echt de lekkerste kaart. Snel en correcte bediening, gezellige tafels, vooral de ronde versies en de veranda.

Glenn Plas
3 Favorites
3 Reviews
Reviewed on  31/10/2009 12:58

Dit restaurant behoord tot de top van de Chinese keuken in de streek. ...

Dit restaurant behoord tot de top van de Chinese keuken in de streek. Sympathieke eigenaar, komt steeds even langs wanneer de eerste drukte over is om een praatje te maken. De specialiteiten van het huis zijn niet te versmaden. Meerdere keren reeds gaan eten, kwaliteit blijft constant. Vooral de Sizling (kip/vlees/...), de gebakken rijst en de tong in witte druivensaus smaken ongeloofelijk lekker. Zelden gebakken rijst gegeten die zo perfect smaakte. Interieur veranderd wel eens om de paar jaren, leuke veranda en in de zomer kan je aperitieven in de prachtige Japanse tuin. Kwa eten vind ik dit persoonlijk echt de lekkerste kaart. Snel en correcte bediening, gezellige tafels, vooral de ronde versies en de veranda.

Restaurant De 7de Tafel

Vredestraat 12 1800 VILVORDE
Glenn Plas
GlennPlas
Reviewed on  16/10/2009 19:08

Een parel van een restaurant in het midden van een rustig dorpje. Ga...

Een parel van een restaurant in het midden van een rustig dorpje. Gastvrijheid troef. Hartelijke ontvangst van het personeel. Als voorgerecht een zalmrolletje met milde wasabi saus en kobayashi garnaaltje. Daarvoor nog enkele zeer lekkere en originele hapjes gekregen om de smaak te pakken te krijgen -Inbegrepen in het menu- Eveneens inbegrepen is een persoonlijke uitleg over wat je voorgeschoteld krijgt. De wasabi saus was ongeloofelijk lekker, prachtcombinatie met de verse zalm. Als hoofdgerecht gegrilde Kreeft met houtskoololie. Let op, de 2de helft van de kreeft krijg je wat later zodat het lekker warm is. De bediening bij dit alles was zeer vlot, goed en efficiënt Voor de prijs kan je het niet laten, met 2 personen kreeft + voorgerecht, nagerecht en koffie voor amper 100 euro. Nergens krijg je deze hoogwaardige keuken aan dit tarief. Het interieur van het oude herenhuis heeft best zijn charmes. Bij nader onderzoek bleken de muren toch recent geschilderd geweest te zijn... Het enige negatieve is misschien dat de chef steunt op mond aan mond reclame en er dus -voorlopig- een select publiek komt. Dat er zoveel mensen dit lekkere eten aan hun neus voorbij laten gaan. Heel warmpjes aanbevolen dus! Besluit: De chef is een zeer getalenteerde kok, komt aangenaam praatje maken met al zijn klanten -direct contact is een pluspunt voor mij- Ik kan me moeilijk voorstellen dat iemand het eten er niet goed vind. Beste restaurant dat ik in 2009 heb bezocht.

Glenn Plas
3 Favorites
3 Reviews
Reviewed on  16/10/2009 19:08

Een parel van een restaurant in het midden van een rustig dorpje. Ga...

Een parel van een restaurant in het midden van een rustig dorpje. Gastvrijheid troef. Hartelijke ontvangst van het personeel. Als voorgerecht een zalmrolletje met milde wasabi saus en kobayashi garnaaltje. Daarvoor nog enkele zeer lekkere en originele hapjes gekregen om de smaak te pakken te krijgen -Inbegrepen in het menu- Eveneens inbegrepen is een persoonlijke uitleg over wat je voorgeschoteld krijgt. De wasabi saus was ongeloofelijk lekker, prachtcombinatie met de verse zalm. Als hoofdgerecht gegrilde Kreeft met houtskoololie. Let op, de 2de helft van de kreeft krijg je wat later zodat het lekker warm is. De bediening bij dit alles was zeer vlot, goed en efficiënt Voor de prijs kan je het niet laten, met 2 personen kreeft + voorgerecht, nagerecht en koffie voor amper 100 euro. Nergens krijg je deze hoogwaardige keuken aan dit tarief. Het interieur van het oude herenhuis heeft best zijn charmes. Bij nader onderzoek bleken de muren toch recent geschilderd geweest te zijn... Het enige negatieve is misschien dat de chef steunt op mond aan mond reclame en er dus -voorlopig- een select publiek komt. Dat er zoveel mensen dit lekkere eten aan hun neus voorbij laten gaan. Heel warmpjes aanbevolen dus! Besluit: De chef is een zeer getalenteerde kok, komt aangenaam praatje maken met al zijn klanten -direct contact is een pluspunt voor mij- Ik kan me moeilijk voorstellen dat iemand het eten er niet goed vind. Beste restaurant dat ik in 2009 heb bezocht.