Reviews

Restaurant Kokoon

's Meiersstraat 1 3000 LOUVAIN
Steven Dierckx
StevenDierckx
Reviewed on  28/12/2018 09:17
Steven recommends this restaurant for:

Om te beginnen een positieve noot : het eten was zoals gewoonlijk lekk...

Om te beginnen een positieve noot : het eten was zoals gewoonlijk lekker, verzorgd gepresenteerd en met een goede kwaliteit/prijsverhouding. Maar ook twee minpunten. Aan het begin van ons bezoek voerde een ober achter de toog een minutenlange bitse discussie met een collega over de onderlinge taakverdeling. Dat soort discussies voeren in het bijzijn van klanten kan je moeilijk professioneel noemen. Maar er was een belangrijker minpunt. Bij de reservatie had ik een tafel gevraagd 'liefst niet vlakbij de inkomdeur'. Bij aankomst kregen we te horen dat dat niet meer mogelijk was. Tot daar aan toe, daar heb ik nog begrip voor. Alleen was het ook onaangenaam fris vooraan in de zaak waar we zaten. Toen ik daar op het eind een opmerking over maakte, kreeg ik als uitleg dat de verwarming bewust niet te hoog wordt gezet, omdat het dan te warm wordt als de zaak volloopt; en dat ik een dekentje had kunnen krijgen ... Sorry, maar dat vond ik echt geen afdoend antwoord. Waarom niet de verwarming eerst een graadje hoger zetten, en dan verminderen als de zaak vol zit ? Zo blijft het ook voor de eerste klanten van de avond aangenaam tafelen :-).

Steven Dierckx
0 Favorites
0 Reviews
Reviewed on  28/12/2018 09:17
Steven recommends this restaurant for:

Om te beginnen een positieve noot : het eten was zoals gewoonlijk lekk...

Om te beginnen een positieve noot : het eten was zoals gewoonlijk lekker, verzorgd gepresenteerd en met een goede kwaliteit/prijsverhouding. Maar ook twee minpunten. Aan het begin van ons bezoek voerde een ober achter de toog een minutenlange bitse discussie met een collega over de onderlinge taakverdeling. Dat soort discussies voeren in het bijzijn van klanten kan je moeilijk professioneel noemen. Maar er was een belangrijker minpunt. Bij de reservatie had ik een tafel gevraagd 'liefst niet vlakbij de inkomdeur'. Bij aankomst kregen we te horen dat dat niet meer mogelijk was. Tot daar aan toe, daar heb ik nog begrip voor. Alleen was het ook onaangenaam fris vooraan in de zaak waar we zaten. Toen ik daar op het eind een opmerking over maakte, kreeg ik als uitleg dat de verwarming bewust niet te hoog wordt gezet, omdat het dan te warm wordt als de zaak volloopt; en dat ik een dekentje had kunnen krijgen ... Sorry, maar dat vond ik echt geen afdoend antwoord. Waarom niet de verwarming eerst een graadje hoger zetten, en dan verminderen als de zaak vol zit ? Zo blijft het ook voor de eerste klanten van de avond aangenaam tafelen :-).