Reviews

Restaurant De Kaai

Rijnkaai 94 2000 ANTWERP
Bart Janssens
BartJanssens
Reviewed on  05/09/2019 16:47
Bart recommends this restaurant for:

Één keer en nooit meer. Met een gezelschap van 6 gingen we eten. De lo...

Één keer en nooit meer. Met een gezelschap van 6 gingen we eten. De locatie vlak tegen de Schelde is zeker heel mooi, maar mag zeker niet de reden zijn om hier te komen eten. Bij het binnenkomen duurde het al bijna 20’ voor we ons aperitief hadden. Na het opnemen van de bestelling om te eten duurde het ook meer dan een uur eer de eerste borden op tafel verschenen. De bestelde steaks en carpaccio waren ok. De vis was een ander paar mouwen. Het bord met zeebaars en risotto zag er wel mooi uit toen het toekwam. Toen ik er van begon te eten was de teleurstelling groot. De vis totaal niet gekruid, veel te ver gebakken en een risotto waar niets smeuïg aan was maar eerder aan een baksteen deed denken. Wat een teleurstelling. Wanneer bij het afruimen dan gevraagd werd of alles ok was, maakte ik mijn opmerkingen over aan de garçon. Haar eerste reactie was in de lach schieten, maar ging de opmerkingen dan toch overmaken aan de chef. Verder geen excuses of een andere geste.

Bart Janssens
0 Favorites
0 Reviews
Reviewed on  05/09/2019 16:47
Bart recommends this restaurant for:

Één keer en nooit meer. Met een gezelschap van 6 gingen we eten. De lo...

Één keer en nooit meer. Met een gezelschap van 6 gingen we eten. De locatie vlak tegen de Schelde is zeker heel mooi, maar mag zeker niet de reden zijn om hier te komen eten. Bij het binnenkomen duurde het al bijna 20’ voor we ons aperitief hadden. Na het opnemen van de bestelling om te eten duurde het ook meer dan een uur eer de eerste borden op tafel verschenen. De bestelde steaks en carpaccio waren ok. De vis was een ander paar mouwen. Het bord met zeebaars en risotto zag er wel mooi uit toen het toekwam. Toen ik er van begon te eten was de teleurstelling groot. De vis totaal niet gekruid, veel te ver gebakken en een risotto waar niets smeuïg aan was maar eerder aan een baksteen deed denken. Wat een teleurstelling. Wanneer bij het afruimen dan gevraagd werd of alles ok was, maakte ik mijn opmerkingen over aan de garçon. Haar eerste reactie was in de lach schieten, maar ging de opmerkingen dan toch overmaken aan de chef. Verder geen excuses of een andere geste.

×

Become a Resto.be member

More than 385 000 people are registered on Resto.be!

Join our community and enjoy many advantages as a Resto.be member:

Receive personalised promotional offers
Manage your own lists (wishlist, favourites, restaurants already visited,…), your online reservations, your reviews, your personal data,…
Have early access to reservations to our key events such as RestoDays

Register with your Facebook account

Recommended

The easy way to sign in to Resto.be

or

Fill in the information below