We waren tevreden dankzij onze ober(we hebben...
We waren tevreden dankzij onze ober(we hebben het hem zelf ook gezegd). Dat er rekening werd gehouden met de allergieën en de rolstoel.
Het personeel was ontzettend vriendelijk en gedienstig. Het eten was af! Lekker en heel veel variatie. Verhouding prijs kwaliteit is volledig in evenwicht. Een persoon van ons gezelschap heeft een allergie: bij ontvangst werd ons daar meteen naar gevraagd, op tafel lag een lijst, waarop in detail stond welke gerechten konden genuttigd worden door de persoon met de allergie! Dit heb ik nog in geen enkel restaurant mee gemaakt. Chapeau!
Om 19u aangekomen, om 19.50u hadden we 1 gerechtje gehad. Om 20.15u het tweede. Lang moeten wachten.
Vriendelijk personeel, goeie sfeer, lekker eten, origineel concept, voor elk wat wils
Heerlijk eten! Veel vis op de kaart.
Vriendelijke bediening Lekkere gerechten
Vriendelijke bediening, vlot, aangename sfeer, lekker en verzorgd eten, keileuk concept.
Altijd geweldig om hier te eten. Lekker, grote en afwisselende keuze , heel goede kwaliteit van de gerechten, snelle en super vriendelijke bediening, grote parking, gezellig interieur !