Reeds ons 4e bezoek, zowel met 2 als 4 personen...
Reeds ons 4e bezoek, zowel met 2 als 4 personen.. Iedere keer goed gegeten, zeer Vriendelijke bediening en een vlotte service aan tafel. Klant gericht zeer vriendelijk. Fijn !
Heerlijk eten en super vriendelijke bediening!
Mooie inrichting, heel lekker eten! En hele lieve bediening ! Zeker voor herhaling vatbaar ♡
Super lekker eten met top service. De ober was humoristisch en gaf ons goede tips omtrent het menu!
Fantastische sfeer en bediening. Wel even moeten wachten op het eten maar dat is zeker de moeite waard.Alles vers en super lekker! Ze doen je zelf de jas aan bij vertrek.
Heel lekker eten en vriendelijk personeel!
De entourage is mooi, bediening attent en het eten heerlijk! Wijnglazen mogen iets voller
Prima ontvangst , bediening , lekker gegeten en prijs ok ! Een aanwinst voor Genk . Doe zo voort …tot de volgende keer …
Super lekker gegeten, heel vriendelijke bediening, mooi Interieur, het plaatje klopt ! Wij komen zeker terug !
Freundliches Personal. Gute Beratung für Sushi-Anfänger. Schönes preiswertes Restaurant. Gerne wieder!