Zeer vriendelijke ontvangst, Subliem diner...
Zeer vriendelijke ontvangst, Subliem diner & lekkere wijn Gebouw tevens met veel stijl Samen met m'n gezelschap echt van genoten!!(destemeer zij jullie resto reeds kent en ik per toeval deze uitkoos
Zeer vriendelijk personeel, zeer lekker gegeten, mooie setting
Une soirée parfaite, comme à chacune de nos visites ! Un service au top, des plats exceptionnellement bons, et toujours cette petite attention pour notre anniversaire de mariage, c'était super de vous retrouver ! Vivement la prochaine fois !
Alles was top de service en het eten.
Heel vriendelijk en familiaal onthaal, perfecte bediening, zeer lekker gastronomisch menu in een rustig kader. We zijn blij dat we op deze dag toch konden genieten op het terras van een heerlijk menu, na maanden niet op restaurant te kunnen gaan. Delfine, Didier en het ganse team doen er alles aan om het opnieuw op restaurant gaan voor iedereen gezellig te maken. Dikke merci voor de zeer aangename middag die jullie ons bezorgden.
Dank je voor de heerlijke eten en de leuke verjaarsdag attentie! Wij komen zeker terug! (Genoeg dekentjes op het terras is wel nodig in de vroege lente). Good luck met de herstart!
Heel lekkere lunch voor een heel mooie prijs, top. Vriendelijke bediening en terras Covid ingericht. We hebben ervan genoten. Dank u.