Duurde heel erg lang. Moest eerst een uur wacht...
Duurde heel erg lang. Moest eerst een uur wachten op het voorgerecht.(oesters heel simpel) Hierna hebben we het hoofdgerecht maar geannuleerd en zijn weggegaan
Beautiful haven of peace....holiday feeling. Professional friendly personnel. And above àll top food.
Altijd vriendelijke ontvangst, gezellig restaurant en heel lekkere suggesties
vriendelijk personeel ,mooi restaurant ,iets duurdere prijsklasse maar dat wisten we ,heel lekker gegeten ,komen zeker terug ,in de zomer bij goed weer is het ook zalig vertoeven op het grote terras met uitzicht over Antwerpen ,TOP
Lekker eten, vriendelijk personeel, mooi interieur en prachtig nachtelijk uitzicht.
Bijzonder tevreden. - ik had een rustig tafeltje gevraagd en daar is rekening mee gehouden. We zijn al wat ouder en zitten graag rustig te genieten van het lekkere eten. - het was een uitgebreide menukaart - en alles was perfect klaargemaakt TOT DE VOLGENDE KEER.
Zeer attente bediening. En gerechten die heel erg in de smaak vielen, verrukkelijk
Uitstekende voor- en hoofdgerechten , fijne service