Logo

All the restaurants in Belgium: Top 10, promotions and reviews. Book you restaurants in Bruxelles, Antwerp, Gend ...

Cities:

Provinces:

Logo
  • Logo
  • Giftcards
  • Add a restaurant
  • Star restaurants 2023
  • Register
  • Logout
  • Sign in
  • Add a restaurant
  • Star restaurants 2023
  • Register
  • Contact
  • Language
    NL
    FR
    EN
Restaurants Antwerp 2000 Antwerp Café Shilling Menu

Café Shilling

update restaurant details
Graaf van Egmontstraat 60 2000 ANTWERP  ( 
t Zuid
 )
Asian  Beer  Beer 

Menu's for Café Shilling

Book your table Detail

LUNCHTIME

Van opening tot 17:00 uur. VRAAG ONZE MEDEWERKERS NAAR ALLERGENENINFORMATIE

€ 8.9

CROQUE MONSIEUR

€ 10.9

CROQUE MADAME

€ 12.5

ZUURDESEM TOAST AVOCADO

met avocadopuree, rucola, tomaat en feta

€ 13.5

ZUURDESEM TOAST ZALM

met gerookte zalm en avocado

€ 13.5

UITSMIJTER

€ 11.5

BAGEL GEZOND

met ham, kaas, sla, tomaat, komkommer en gekookt ei

€ 11.5

BAGEL BRIE

met brie, rucola, walnoten en honing

€ 16.5

BAGEL GEROOKTE ZALM

met gerookte zalm, roomkaas, rode ajuin, sla en dille

€ 15.5

'T TWIJFELAARTJE

soepje van de dag, 1 kaaskroket en 1 croque madame met een slaatje

€ 17.5

CLUB SANDWICH KIP B.L.T.

getoast brood met gevulde kipfilet, sla, tomaat, spek en huisgemaakte basilicum-mayonaise

€ 14.5

2 KAASKROKETTEN

met getoast brood en een slaatje

€ 15.5

2 GARNAALKROKETTEN

met getoast brood en een slaatje

€ 15

DUO VAN KAAS- EN GARNAALKROKET

met getoast brood en een slaatje

Powered by
Find a restaurant
Help
Sign in
Contact
Register
About us
By city
  • Restaurants Brussels
  • Restaurants Liège
  • Restaurants Namur
  • Restaurants Mons
  • Restaurants Antwerp
  • Restaurants Ghent
  • Restaurants Charleroi
Resto.be
  • About us
  • Working for Resto Group
  • Privacy Policy
  • Contact
  • Help
 
  • Restaurants by city
  • Star restaurants 2023
for restaurant owners
  • Sign in
  • Contact
  • Publicity on Resto.be
  • Your restaurant website
  • Online reservations
  • RestoDays
share
Recommend this restaurant with