Logo

All the restaurants in Belgium: Top 10, promotions and reviews. Book you restaurants in Bruxelles, Antwerp, Gend ...

Cities:

Provinces:

Logo
  • Logo
  • Giftcards
  • Add a restaurant
  • Star restaurants 2023
  • Register
  • Logout
  • Sign in
  • Add a restaurant
  • Star restaurants 2023
  • Register
  • Contact
  • Language
    NL
    FR
    EN
Restaurants Bruges 8000 Bruges Pieter Pourbus Menu

Pieter Pourbus

update restaurant details
Pieter Pourbusstraat 1 8000 BRUGES
Belgian  Belgian-French  Gastronomic 

Menu's for Pieter Pourbus

Menu English Book your table Detail

Menu Nederlands

Voorgerechten
Enkel te verkrijgen met een hoofdgerecht

€ 22

rundscarpaccio

€ 29

Kort gegrilde 'tataki' tonijn

€ 24

Oesters 'creuses' 6 st.

€ 28

terrine van ganzelever

€ 29

Sint-Jacobsnoten 'Rossini'

TOPPER

€ 24

gebakken coquilles witte wijn saus

€ 16

Noordzee vissoep

toast , rouille en kaas.

€ 24

gegrilde gemarineerde reuzegamba's

Saus diabolique.

€ 20

kikkerbillen lookroomsaus

€ 20

artisanale kaaskroketten

€ 22

artisanale garnaalkroketten

€ 22

artisanale kreeftenkroketten

€ 21

duo van ambachtelijkek kaas en garnaal kroketten

Hoofdgerechten
Al onze gerechten worden geserveerd met bijhorende garnituur en saus naar keuze: verse bearnaise, peperroom, champignonroom of roquefort.
Wij grillen uitsluitend op lavagrills
Hierdoor behouden wij alle sappen en smaken van ons kwaliteitsvlees en vis. Zo genieten onze klanten van een ware smaakexplosie. Alvast smakelijk eten.

€ 39

lamskroon

met aardappelgratin en warme groenten krans.

€ 38

filet pur friet en salade

met saus naar keuze

€ 48

Filet pur 'Rossini' warme groenten

gebakken ganzenlever groenten bouquet en pommes Pont-Neuf.

€ 38

irish rib eye friet en salade

met saus naar keuze.

€ 38

cote-à-l'os 1pers friet en salade

met saus naar keuze.

€ 49

Kreeft (ontschaald) sint-jacobsnoten

fijne groentjes, krieltjes en langoustinesaus "TOPPER"

€ Dag prijs

zeetong meuniere friet en salade

€ 36

Noordzeebouillabaise

toast,,rouillle en kaas

€ 36

gemarineerde gerilde reuzegamba's

saus diabolique en Mekong rijst

€ 36

kabeljauwhaas met preipuree

mediterrane saus en grijze garnalen.

€ 35

gebakken coquilles

Knolselderpuree en witte wijnsaus.

Desserts

€ 14 p/p

sabayon vanaf 2 pers.

met vanille ijs

€ 9

sorbet citroen

€ 12

sorbet kolonel

met wodka Smirnoff

€ 10

creme brûlee

€ 10

bretoense appeltaart

met ijs en slagroom

€ 12

Vanilleijs profiterolles

met Belgische chocolade

Powered by
Find a restaurant
Help
Sign in
Contact
Register
About us
By city
  • Restaurants Brussels
  • Restaurants Liège
  • Restaurants Namur
  • Restaurants Mons
  • Restaurants Antwerp
  • Restaurants Ghent
  • Restaurants Charleroi
Resto.be
  • About us
  • Working for Resto Group
  • Privacy Policy
  • Contact
  • Help
 
  • Restaurants by city
  • Star restaurants 2023
for restaurant owners
  • Sign in
  • Contact
  • Publicity on Resto.be
  • Your restaurant website
  • Online reservations
  • RestoDays
share
Recommend this restaurant with