Zoals steeds tiptop eten en bediening. Aan...
Zoals steeds tiptop eten en bediening. Aan wind en weer kunnen ze spijtig genoeg niets doen.
Vriendelijke personeel (2 van de 3 waren extreem vriendelijk en 1 van de 3 ‘gewoon’ vriendelijk), steak was perfect gebakken. Kader:4/5 omdat de kiezels buiten niet handig zijn met hakken en er wat wind was zodanig dat zelfs mijn sla ging vliegen
Zeer vriendelijke bediening, prima eten. Top na zovele maanden onthouding. Aan te raden aan iedereen
Snelle en vlotte bediening, lekker eten
Fijne bediening, lekker gegeten, ruim vegetarisch aanbod
Zeer lekkere keuken en zeer vriendelijke bediening
Lekker, mooie presentatie van de borden, verzorgde service. Aangenaam groot terras, mooie tuin. Supervriendelijk personeel. Mooi aanbod voor grote en kleine honger en het lekkerste bier plus fijne Wijnkaart. Topper
Alles netjes verzorgd en lekker. De tafels stonden perfect in lijn met de huidige Covid Matrix. Vriendelijke bediening, de zitplaatsen onder de grote luifel bieden voldoende bescherming tegen de wind en regen. Wij komen zeker terug..