Vriendelijke bediening lekker gegeten. Het...
Vriendelijke bediening lekker gegeten. Het afrekenen liet op zich wachten. We Komen zeker nog eens langs.
Gezellige sfeer, lekker eten, vriendelijk personeel. Echte ibizasfeer eenmaal in het restaurant.
Mon restaurant préféré en Belgique ! Un vrai délice. Daniel ,Wendy et le personnel super accueillant .
Lekker gegeten bij Ibizabouff. Zeebaars is een aanrader. Gezellig (maar klein) interieur om te genieten van tapas. Op voorhand reserveren is een must. Toilet niet toegankelijk voor personen met rolstoel.
Uimuntende kwaliteit in een heerlijk abiance, we hebben zeer genoten van het heerlijke eten. De bediening was ook zeer goed.
De tapas waren erg lekker en goed geproportioneerd. Het interieur en de muziek brengen je direct in de mediterrane sfeer. De gastvrouw was ook heel vriendelijk ! Top !
Gezellige setting, met heel vriendelijke bediening en super lekkere producten! U ziet ons terug als we Hasselt bezoeken.
ONZE MENING OVER EEN LANGE WACHTTIJD BIJ EEN BIJBESTELLING WERD NIET GEAPPRECIEERD. WE KREGEN ALS ANTWOORD, WE ZIJN MAC DONALD´S NIET.