Derde keer Ember, derde keer schot in de roos....
Derde keer Ember, derde keer schot in de roos. De passie en liefde voor het product springen uit elk gerecht. Elk product is weldoordacht gekozen, elk stukje van het dier wordt origineel gebruikt wat resulteert in perfect gebalanceerde gerechten (vooral het gerecht met de grietbot was zeer verfijnd, elk ingrediënt op elkaar afgestemd). Niet goedkoop, maar elke eurocent dubbel en dik waard. Voor ons Michelinster-waardige keuken. En dan niet te vergeten, zeer vriendelijk personeel, mét kennis van wat er geserveerd wordt en van de lekkere wijnen die opgediend worden! Wij komen heel graag een vierde keer terug!
Het was een fantastisch diner! We hebben van...
Het was een fantastisch diner! We hebben van de eerste tot de laatste seconde genoten van de hele ervaring.
Creatieve gerechten met veel passie (en vuur!)...
Creatieve gerechten met veel passie (en vuur!) samengesteld en mooi opgemaakt.
Superlekker en vernieuwend! Topchef! Mooi...
Superlekker en vernieuwend! Topchef! Mooi kader. Zeer vriendelijk personeel.
Prijs/kwaliteit in orde. Fijne belevenis...
Prijs/kwaliteit in orde. Fijne belevenis
Zeer persoonlijke bediening, mijn man werd...
Zeer persoonlijke bediening, mijn man werd 50 die dag en op onze serviette lag een persoonlijke boodschap. Top! Ook het voorgerecht dat we kregen in de keuken vonden we zeer verrassend en aangenaam.
Zeer aangenaam kader Fantastisch eten Leuke...
Zeer aangenaam kader Fantastisch eten Leuke bediening. Aanrader!
Een vernieuwend concept met hoge kwaliteit....
Een vernieuwend concept met hoge kwaliteit. Heerlijke gerechten, waarbij je door de chef wordt meegenomen voor een kijkje in de keuken en toelichting op de gerechten en het proces.
De service was onberispelijk! Ik vond het heel...
De service was onberispelijk! Ik vond het heel fijn dat we aan de keuken ons eerste gerecht kregen, wat een fijne toets gaf aan de hele ervaring. Ik heb jammer genoeg niet zo veel kunnen verstaan van wat de chef vertelde omdat de muziek (naar mijn mening) een beetje te luid stond (ook omdat ik half doof ben). Het eerste gerecht was een schot in de roos en vond ik heerlijk! Dat gaf dan al meteen zin naar meer. Jammer genoeg was het tweede gerecht niet van hetzelfde kaliber. Ik vond het een interessante en gewaagde keuze om een zonnebloemblad te gebruiken voor de sushi, maar voor mij overheerste die te veel en kon ik de andere smaken niet meer vinden. Het gerecht met de champignons was ook niet naar mijn smaak, mijn partner vond het wel lekker. Zo zie je maar dat smaken verschillen. De andere gerechten kwamen heel goed aan en vond ik heel smaakvol. Ik vind het fijn dat je durft experimenteren met ingrediënten die niet alledaags zijn. De gefrituurde Dahlia bijvoorbeeld was overheerlijk! Het deed me bijna de Dahlia's bij mijn buurvrouw stelen om er zelf mee aan de slag te gaan. Maar dus een hele fijne ervaring! We hebben genoten met ups en downs denk ik, maar wel benieuwd welke nieuwigheden je nog gaat toveren.

