Voldoende tijd tussen de bestellingen van de...
Voldoende tijd tussen de bestellingen van de tapas. Voldoende ruimte tussen de andere tafels
Lekker, vriendelijk, bij de deur ,zuiderse muziek gewoon leuk! Doe verder zo!
We hadden een bevriend koppel uitgenodigd om Clement uit te proberen. Onze verwachtingen waren hooggespannen. Op de website lazen we immers : “Iets aanbieden dat garant staat voor kwaliteit, gezelligheid en iets anders dan anders...” Ons bezoek is echter heel erg tegengevallen. Kwaliteit van het eten was ok, maar niet origineel noch spectaculair, een gebrekkige bediening en helemaal niet gezellig. Een zeer slechte akoestiek in de ruimte en enkele heel luidruchtige tafels maakten ons bezoek heel erg ONgezellig. We konden elkaar (we waren maar met 4) met moeite verstaan en moesten bijna roepen om elkaar te horen. Toen ik vroeg aan de eigenaar of hij kon vragen of de tafel in de hoek wat minder luidruchtig kon zijn, lachte hij mij uit met de woorden "wat denk je, moet ik gaan zeggen dat ze stiller moeten zijn of wat? Dat kan toch niet?" Ik dacht dat alle gasten in een restaurant zich moesten goed voelen. Voor mij is dit adres helemaal geen aanrader.
Gezellig ,vriendelijk en zeer lekkere tapas! Voor herhaling vatbaar.
Lekkere gerechtjes, fijn kader en snelle en vlotte bediening. We komen zeker terug!
Bediening niet zo vriendelijk, het kwam mss omdat ze er alleen voor stond, maar dan nog! Eten niet lekker, we hebben zelfs iets moeten terugsturen, ze zijn wel correct geweest en hebben ons het niet aangerekend. We hebben zelf om brood moeten vragen, wat eet je anders bij tapas!? De cocktail van 11€ kwam uit een reeds klaargemaakt brik van de leverancier, menen jullie dit !? Sorry maar hier komen wij niet terug!
Steeds heel lekker klaar gemaakt. Vriendelijke bediening en gezellig
Zeer lekkere tapas en wijn, vriendelijke en vlotte bediening! Heel gezellige sfeer en netjes.
Het eten was lekker, de bediening vlot en vriendelijk. Het enige was dat de muziek soms wat luid was en de akoustiek niet super is.