Reviews for Hof Ter Hulst

758 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
9.2
758 reviews
date score
cedric
Reviewed on: 19/09/2021
cedric recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Ik vond het jammer dat de deur zo lang moest...

Ik vond het jammer dat de deur zo lang moest openstaan. Insecten kwamen binnengevlogen en het werd koud.

Emiel
Reviewed on: 18/09/2021
Emiel recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Door corona een tijd niet meer geweest maar...

Door corona een tijd niet meer geweest maar zoals vroeger alles super heel lekker eten en vriendelijke bediening zullen zeker nog meermaals komen

Kris
Reviewed on: 16/09/2021
Kris recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zoals steeds zeer lekker gegeten in een mooi...

Zoals steeds zeer lekker gegeten in een mooi kader en een perfecte bediening!

Jozef
Reviewed on: 13/09/2021
Jozef recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Een heerlijke namiddag met de familie. Iedereen...

Een heerlijke namiddag met de familie. Iedereen was super tevreden met de menu. Top!!!

Joos
Reviewed on: 13/09/2021
Joos recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Was gewoon perfect ! Vriendelijk attent en...

Was gewoon perfect ! Vriendelijk attent en zeer lekker

FRANS
Reviewed on: 13/09/2021
FRANS recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy, Price/quality

Bediening was OK en het menu was heerlijk over...

Bediening was OK en het menu was heerlijk over heel de lijn

Jonas
Reviewed on: 13/09/2021
Jonas recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Na een iets mindere ervaring buiten op het...

Na een iets mindere ervaring buiten op het terras in juni was afgelopen vrijdag weer een toplunch voor ons. Het eten was zoals steeds zeer lekker, en de porties groot genoeg. De extra's die het zaalpersoneel bescheiden maar alert levert zijn top. Broodjes worden bijgevuld, wijn wordt regelmatig bijgeschonken, en ook een tweede tas koffie terwijl mijn vrouw halfweg haar thee was appreciëren wij enorm. De wijn op zich vond ik deze keer minder, maar dat is persoonlijke smaak Dit bezoek stemt mij gerust dat wanneer we op 7 november enkele Hof-ter-hulst groentjes zullen meebrengen voor de 40e huwelijksverjaardag van mijn ouders, we opnieuw een toplunch zullen beleven.

Annick
Reviewed on: 10/09/2021
Annick recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

zeer verfijnde keuken, mooi kader en vriendelij...

zeer verfijnde keuken, mooi kader en vriendelijke bediening

Hilde
Reviewed on: 10/09/2021
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Heel lekker gegeten, goede service, vriendelijk...

Heel lekker gegeten, goede service, vriendelijk personeel kortom meer dan geslaagd!

Wim
Reviewed on: 10/09/2021
Wim recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Correcte bediening, uitstekende wijnkeuze,...

Correcte bediening, uitstekende wijnkeuze, meer dan ruime porties en vooral: héél lekker eten. Als ik een aandachtspuntje aan zou moeten halen: als de zaak vol zit is de akoestiek niet helemaal optimaal. Maar wij komen zeker terug!

date score