Reviews for Casa Fraquelli

526 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
8.7
526 reviews
date score
Toni
Reviewed on: 22/02/2020
Toni recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Eten was lekker maar de bediening was te traag!...

Eten was lekker maar de bediening was te traag! Zitplaatsen zijn te smal! Je zit letterlijk tegen iemand aan bijna!

Nikita
Reviewed on: 20/02/2020
Nikita recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

Het was heel druk, lang moeten wachten op alles...

Het was heel druk, lang moeten wachten op alles. Zijn zonder dessert en koffie vertrokken. Jammer, het eten was wel heel lekker.

Cindy
Reviewed on: 16/02/2020
Cindy recommends this restaurant for: Price/quality

Gezellig, lekker eten en vriendelijke bediening...

Gezellig, lekker eten en vriendelijke bediening

Liesbeth
Reviewed on: 16/02/2020
Liesbeth recommends this restaurant for: Groups, Kids, Price/quality

Super lekker gegeten van de suggestie kaart!...

Super lekker gegeten van de suggestie kaart!

Linda
This review is written after a reservation for the Two4One
Reviewed on: 15/02/2020
Linda recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Lekker gegeten en fijne ontvangst...

Lekker gegeten en fijne ontvangst

Hilde
Reviewed on: 14/02/2020
Hilde recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

We wilden graag eens een lekkere pizza gaan...

We wilden graag eens een lekkere pizza gaan eten en dat is zeker gelukt

Claudia
Reviewed on: 13/02/2020
Claudia recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

fijne sfeer en zeer klant vriendelijk super...

fijne sfeer en zeer klant vriendelijk super lekker gegeten we komen graag nog eens terug doe zo verder

Ivo
Reviewed on: 13/02/2020
Ivo recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Wij komen hier regelmatig, en zijn nog nooit...

Wij komen hier regelmatig, en zijn nog nooit ontgoocheld geweest. Altijd lekker eten en vriendelijke bediening.

Christel
This review is written after a reservation for the Two4One
Reviewed on: 09/02/2020
Christel recommends this restaurant for: Couples, Price/quality

verrassend lekker gegeten en vriendelijke bedie...

verrassend lekker gegeten en vriendelijke bediening

Griet
Reviewed on: 09/02/2020
Griet recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Erg lekker gegeten, met fijne seizoenssuggestie...

Erg lekker gegeten, met fijne seizoenssuggesties. Vlotte bediening, ondanks de de drukte.

date score