Reviews for Restaurant Cavalieri

186 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
Book
9.2
186 reviews
date score
Livia C.
Reviewed on: 12/08/2018
Livia C. recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Super vriendelijke bediening en super lekkere...

Super vriendelijke bediening en super lekkere keuken

Jan
Reviewed on: 12/08/2018
Jan recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker, goede service...

Lekker, goede service

Inge
Reviewed on: 16/07/2018
Inge recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Gastronomy, Price/quality

Alles is één geheel - vriendelijk onthaal -...

Alles is één geheel - vriendelijk onthaal - attentvolle bediening - super lekker eten en een super mooi kader! Een absolute aanrader!!!

Marc
Reviewed on: 15/07/2018
Marc recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Eten was heel lekker. Goede wijnen. Perfecte...

Eten was heel lekker. Goede wijnen. Perfecte service. prachtige locatie buiten.

Jac
Reviewed on: 15/07/2018
Jac recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Mooi restaurant en omgeving. De bediening was...

Mooi restaurant en omgeving. De bediening was verzorgd en vriendelijk personeel. Ook het eten was verzorgd en lekker. Doch een minpunt: met het afzuigsysteem in de keuken was wel degelijk iets mis want in het restaurant rook alles naar de kookgereuren uit de keuken. Omdat het zo warm buiten was, vroegen we om binnen te eten en in het begin was er wel airco, maar een half uur later niet meer. Dit samen met de kookgeuren maakte dat het niet zo gezellig tafelen was binnen.

Georges L.
Reviewed on: 07/07/2018
Georges L. recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Ik heb verkeerd geantwoord. Duizendmaal vraag...

Ik heb verkeerd geantwoord. Duizendmaal vraag ik verontschuldigingen Wij zijn ZEER tevreden. Dank zij ons zijn reeds verschillende personen en groepen gekomen Tenandere, wij hebben reeds gereserveerd voor een familiefeest

Nadine
Reviewed on: 05/07/2018
Nadine recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Alles perfect!...

Alles perfect!

Tom V.
Reviewed on: 29/06/2018
Tom V. recommends this restaurant for: Business lunch/dinner, Gastronomy

zeer mooi kader en zeer lekker eten, vriendelij...

zeer mooi kader en zeer lekker eten, vriendelijke en goede bediening

Frank
Reviewed on: 22/06/2018
Frank recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy, Price/quality

Zeer fijne keuken in een prachtig kader, en...

Zeer fijne keuken in een prachtig kader, en met heel vriendelijke bediening. Ook de prijs valt goed mee.

date score