Reviews for De Roode Leeuw

385 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.5
385 reviews
date score
Dominique
Reviewed on: 19/09/2020
Dominique recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Super lekker eten en proffecionele bediening!!...

Super lekker eten en proffecionele bediening!!

Franky
Reviewed on: 17/09/2020
Franky recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Lekker eten en heel vriendelijk...

Lekker eten en heel vriendelijk

Heidi
Reviewed on: 13/09/2020
Heidi recommends this restaurant for: Groups, Business lunch/dinner, Gastronomy

Eten en bediening was top! Het enigste nadeel...

Eten en bediening was top! Het enigste nadeel was dat je vanaf 22:00 €0.50 moest betalen voor het toilet. We zaten er al vanaf 18:30 maar daar had de toilet dame geen oor naar.

Lilette
Reviewed on: 09/09/2020
Lilette recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

We hebben vrij lang op ons hoofdgerecht moeten...

We hebben vrij lang op ons hoofdgerecht moeten wachten, maar dat vonden we niet erg. De sfeer was gezellig. Toen het gerecht er dan eindelijk was bleek het vlees van mijn partner volledig keihard doorbakken en droog. De bediening heeft hier correct op gereageerd, maar we wilden niet opnieuw wachten op vervanging. Spijtig.

Karin
Reviewed on: 06/09/2020
Karin recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Lekker eten, gezellig kader en vriendelijk...

Lekker eten, gezellig kader en vriendelijk personeel.

Tove
Reviewed on: 06/09/2020
Tove recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

Zeer lekker gegeten , heel vriendelijke service...

Zeer lekker gegeten , heel vriendelijke service . Wij komen nog eens terug!

Chantal
Reviewed on: 02/09/2020
Chantal recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Het eten was heel lekker. We hadden een zeer...

Het eten was heel lekker. We hadden een zeer vriendelijke juffrouw die ons bediende. We komen zeker nog terug.

kevin
Reviewed on: 28/08/2020
kevin recommends this restaurant for: Groups, Gastronomy

zeer lekker en top service....

zeer lekker en top service.

Helene
Reviewed on: 27/08/2020
Helene recommends this restaurant for: Groups, Price/quality

Goed ontvangen, alleen spijtig limoncello was...

Goed ontvangen, alleen spijtig limoncello was op . Kleine tip : betere verluchting in de keuken , kleding ruikt naar eten na het restaurantbezoek.

Vanessa
Reviewed on: 27/08/2020
Vanessa recommends this restaurant for: Couples, Gastronomy

Bediening was correct en vriendelijk Alles...

Bediening was correct en vriendelijk Alles goed verlopen ivm covid 19

date score