Reviews for Partaasch

528 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.9
528 reviews
date score
Diane
Reviewed on: 28/07/2021
Diane recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Een vriendelijke en snelle service. Lekkere...

Een vriendelijke en snelle service. Lekkere tapas en gerechtjes. De mosselen waren goed bereid.

Ann
Reviewed on: 27/07/2021
Ann recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

We zijn al vaker geweest en de sfeer en bedieni...

We zijn al vaker geweest en de sfeer en bediening zijn prima. Vorig jaar, voor corona, was het eten wel beter. We waren met 4 personen, vroegen 4 keer friet en kregen 1 mandje met (diepvries?)frietjes. De Dorade, mosselen en varkenshaasje waren prima, de ribben waren goed gegaard maar precies niet afgebakken. Bij de side dishes zat een kommetje aardapelsla met veel mayo, vonden we minder.

Bruno
Reviewed on: 27/07/2021
Bruno recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Heel tof concept ! Prachtige locatie en super-l...

Heel tof concept ! Prachtige locatie en super-lekker

Jef
Reviewed on: 26/07/2021
Jef recommends this restaurant for: Groups

Alles prima: schitterende omgeving, uitstekende...

Alles prima: schitterende omgeving, uitstekende bediening, lekker eten, misschien iets te veel, maar daarover klagen heeft geen zin, dan hadden we beter wat laten liggen...

Ilse
Reviewed on: 26/07/2021
Ilse recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Toffe bediening, vriendelijk, lekker eten,...

Toffe bediening, vriendelijk, lekker eten, leuke sfeer!

Greet
Reviewed on: 25/07/2021
Greet recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

De service was prima, vlot en goed. De ligging...

De service was prima, vlot en goed. De ligging is ook zeer mooi. Het eten zelf was helaas van mindere kwaliteit; we namen de sharing menu en de ribbekes waren overkookt en de andere gerechten niet lekker ook duur voor wat je dan krijgt.

Jan
Reviewed on: 22/07/2021
Jan recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Het eten kwam extreem snel. Na 2 minuten stond...

Het eten kwam extreem snel. Na 2 minuten stond het voorgerecht op tafel. We bestelden het hoofdgerecht na het voorgerecht en dit werd na 5 minuten ook al geserveerd. De mosselen waren niet gekuist en de frieten werden enkel minuten later gebracht. We waren op minder dan 1 uur klaar en weer weg, hetgeen niet de bedoeling is bij een diner. Het was aangenamer geweest als er meer tijd genomen zou worden om de gerechten beter voor te bereiden, hetgeen de kwaliteit en beleving ook ten goede zou komen. Er zit zeker potentieel in deze mooie en gezellige zaak.

John
Reviewed on: 22/07/2021
John recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere, Price/quality

Goede produkten, lekkere schotels, fijne en...

Goede produkten, lekkere schotels, fijne en vriendelijke bediening

Carine
Reviewed on: 19/07/2021
Carine recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Vriendelijk personeel, leuke setting en lekker...

Vriendelijk personeel, leuke setting en lekker eten!

Philip
Reviewed on: 17/07/2021
Philip recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

Heel lekker gegeten in een hele leuke setting!...

Heel lekker gegeten in een hele leuke setting!

date score