Reviews for Partaasch

397 people have written a review about this restaurant
Book your restaurant on line et you will receive the day after you restaurant visit an invitation to write and share you review
8.8
397 reviews
date score
Armand
Reviewed on: 19/10/2020
Armand recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Goede bediening. Lekker eten, sfeervolle inrich...

Goede bediening. Lekker eten, sfeervolle inrichting. Prachtig gebouw. Gezellige entourage.

els
Reviewed on: 18/10/2020
els recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

fijne sfeer, gezellig,lekker...

fijne sfeer, gezellig,lekker

Karin
Reviewed on: 18/10/2020
Karin recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere, Price/quality

We zijn heel fijn onthaald. Het eten was heel...

We zijn heel fijn onthaald. Het eten was heel lekker. De bediening vriendelijk en bezorgd. De sfeer was goed, de inkleding aangenaam en alles verliep totaal coronaproof. Een aanrader, wij gaan terug.

Elke
Reviewed on: 17/10/2020
Elke recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Zeer mooie omgeving, lekker eten en goede servi...

Zeer mooie omgeving, lekker eten en goede service!

riga
Reviewed on: 17/10/2020
riga recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Eten & Beleving was TOP !...

Eten & Beleving was TOP !

Elio
Reviewed on: 11/10/2020
Elio recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Locatie is mooi. Bediening is matig. Maaltijden...

Locatie is mooi. Bediening is matig. Maaltijden zijn ondermaats voor de prijs. Fles water bijna 10 euro is te veel.

Kristof
Reviewed on: 11/10/2020
Kristof recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Ontevreden is veel gezegd, maar zoals we het...

Ontevreden is veel gezegd, maar zoals we het gewoon zijn was het zeker niet. Het 'hertenstoofvlees' was niet zo lekker. Het was meer saus dan vlees, dat was erg jammer. Normaal zijn de gerechten bij jullie heel verfijnd, maar dat was nu niet het geval. Het dessert met appel was wel heerlijk! Ook de service was deze keer minder, ik had het gevoel dat onze tafel vergeten werd. We moesten lang wachten om extra drinken te bestellen.

Veroniek
Reviewed on: 11/10/2020
Veroniek recommends this restaurant for: Groups, Trendy atmosphere

Prachtige locatie, lekker eten én heel vriendel...

Prachtige locatie, lekker eten én heel vriendelijke bediening. Maar óók alles coronaproof!

Jessie
Reviewed on: 10/10/2020

Mooie locatie, gezellige inkleding, lekker...

Mooie locatie, gezellige inkleding, lekker eten. Bediening mocht wel iets vlotter.

Willy
Reviewed on: 10/10/2020
Willy recommends this restaurant for: Couples, Trendy atmosphere

Bediening ondermaats. Jobstudenten duidelijk...

Bediening ondermaats. Jobstudenten duidelijk niet opgeleid, vonden tafels niet. Met ons bestlelling aan 3 verschillende tafels geweest. Vidée met slaatje van fruit en roquefort? Kok moet proeven wat hij serveert. Vidée moet wel vidée blijven, beter stukje kip meer, dan zwezerik erin Garnalen erbij zijn ook geen meerwaarde, dienen alleen om de prijs op te drijven. De dorade was wel zeer goed.

date score